PHONE ZONE<>
112017<><>

Game of Thrones: Conquest

Pošto su u poslednjoj sezoni dozvolili potpuno uništenje nekada respektabilne TV serije, vlasnike prava na Game of Thrones ništa ne sprečava da dodatno unište izvorni materijal.

Sledeći korak u destrukciji Martinovog dela jeste Game of Thrones: Conquest, odvratni mobilni timesink koji je kreiran da vam testira strpljenje i uzima novac. U pitanju je oficijelna igra koja u potpunosti rabi GoT licencu (uključujući likove glavnih glumaca) i na vrlo uspešan način torpeduje ono malo poštovanja koje još imate u rezervi prema Tirionu, Deneris, Lanisterima i Jezanu zo Kagazu. Vrlo pohlepni autori kojima je palo na pamet da se igraju sa vašim zdravim mozgom žele da vas smeste u virtuelni Vesteros, daju vam virtuelni zamak i nateraju vas da svakih pola sata proveravate telefon, regrutujete virtuelnu vojsku i pokrećete gradnju novog nivoa neke zgrade. Brzo će vam dosaditi čekanje i počećete da plaćate pravim novcem radi ubrzanja uzaludnog procesa, odnosno, nećete ako ste iole normalni. Zidine petog nivoa zameniće zidine šestog nivoa, samo im dajte nekoliko sati ili nekoliko desetina centi.

Loš „upravljački” deo nije kompenzovan nijednim iskupljujućim kvalitetom. Borbe sa drugim igračima, odnosno, napadi na njihove zamkove nemaju nikakvu taktičku komponentu, kao ni slanje vojske na NPC armije ili u potragu za resursima (drvo i pšenica). Potrebno je samo da kliknete na taster za slanje trupa i sačekate (ili platite). U igri nema ničega zanimljivog, čak ni za igrače koji su se priključili gildu i time stekli saveznike u maltretiranju drugih igrača ili pokušaju da osvoje King’s Landing, Highgarden ili neki drugi slavni grad. Finalni ubod u meso je činjenica da se igra vuče kao crv jer stalno nešto učitava sa interneta i zapinje bez obzira na snagu mobilnog uređaja.

Game of Thrones: Conquest je mobilni maligni tumor (MMT), igra u kojoj može da uživa samo mazohista. Ovo je igra kojom bi valjalo mučiti Harvija Vajnstina, Gvinet Paltrou, Džorža Klunija i druge holivudske demone, zapravo, sve filmske radnike i glumce od 1900. godine na ovamo, osim Vudija Harelsona.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Game of Thrones: Conquest
Šta mislite o ovom tekstu?
Another Lost Phone: Laura’s Story
Stranger Things: The Game
Into the Dead 2
Middle-earth: Shadow of War
Flippy Knife
Naval Storm TD
The Great Mind of Tesla
Dice Hunter
Geostorm
Lionheart: Dark Moon

Platforma:
Android, IOS
Veličina:
368 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera