PHONE ZONE<>
112017<><>

Flippy Knife

Koliko puta kuhinjski nož može da se okrene u vazduhu pre nego što padne i zabode se u dasku za sečenje? Swipeovanjem prsta nagore obavljate „lansiranje”, a onda gledate kako nož pravi piruete dok ga sila zemljine teže vuče ka početnoj lokaciji. Fizički model je odličan i prilično precizan, ali to nije jedino što Flippy Knife nudi.

Postoje još tri igračka režima, od kojih je onaj arkadni možda i najzanimljiviji. U njemu, kao u nekoj platformskoj igri, „skačete” sa jednog objekta na drugi u kući, a uspešnim se podrazumevaju samo oni potezi kada se oštrica čvrsto zabode u površinu. „Putujete” od komode do police, potom od stalka za televizor do stola i tako dalje. Možete da se okušate i u klasičnom bacanju noževa u metu, s tim da meta menja položaj, a u kasnijim stadijumima postaje i pokretna. U ovom režimu akcija se posmatra „sa strane”. Konačno, svoju umešnost u baratanju sečivom možete da proverite u Climb modu, koji podrazumeva da nož naizmenično zabijate po ivicama ekrana i na taj način se polako „penjete”. Naravno, očekuju vas razne prepreke, među kojima su najgore one gde dobijate površine na koje ne možete da zabodete nož.

Na kraju dolazimo do najlepše karakteristike igre. Naime, Flippy Knife u ovom momentu sadrži preko 60 različitih vrsta sečiva. Kuhinjski nož je samo početak i, kako budete zavređivali novac dobrim potezima, bićete u prilici da kupite sekiru, sablju, sataru, tomahavk, mačetu... Svako sečivo se drugačije ponaša i donosi nove izazove.

Vladimir PISODOROV

 
Game of Thrones: Conquest
Another Lost Phone: Laura’s Story
Stranger Things: The Game
Into the Dead 2
Middle-earth: Shadow of War
Flippy Knife
Šta mislite o ovom tekstu?
Naval Storm TD
The Great Mind of Tesla
Dice Hunter
Geostorm
Lionheart: Dark Moon

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
140 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes,GooglePlay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera