PHONE ZONE<>
112017<><>

The Great Mind of Tesla

Zaista je fino što je eksplozijom geek kulture, koja sad prožima svaki segment života, Nikola Tesla postao planetarno poznatiji. Srpski vizionar je zaista najbolji predstavnik našeg naroda i zbog svojih dostignuća, kojima je postavio temelje maltene svim savremenim tehnologijama, zaslužuje da bude još priznatiji i konačno istisne čupavog fizičara u ženskim sandalama sa mesta ultimativnog genija u popularnoj kulturi.

Teslin najpoznatiji izum je naizmenična struja. Ona igra glavnu ulogu u ovoj simpatičnoj mobilnoj igri. Igrač se nalazi u snovima Tesle, koji sanja o naizmeničnoj struji, i putem kontrole strujnog toka upravlja Nikolinom figurom u pidžami koja njime plovi. Mehanizam kontrole je poprilično inovativan jer ne kontrolišete svog avatara, već strujni tok, pa igra zahteva odrađeno vreme privikavanja kako biste mogli efikasno da vladate putanjom Tesline sanovne projekcije.

Vizuelni stil igre je dopadljiv, ali tekst je teško vidljiv zbog malog fonta. Zlatom koje zarađujete igranjem možete otključavati anegdote iz Teslinog života ispričane kroz stripove u istom grafičkom stilu. Tu su i unapređenja, levelovanje i mala doza monetizacije kroz baterije koje vam boostuju rezultat.

The Great Mind of Tesla je svakako simpatično ostvarenje sa nesvakidašnjim gameplayem koje podstiče znatiželju o Teslinom životu, za koju se nadamo da će se dalje razvijati i unapređivati.

Srđan BRDAR

 
Game of Thrones: Conquest
Another Lost Phone: Laura’s Story
Stranger Things: The Game
Into the Dead 2
Middle-earth: Shadow of War
Flippy Knife
Naval Storm TD
The Great Mind of Tesla
Šta mislite o ovom tekstu?
Dice Hunter
Geostorm
Lionheart: Dark Moon

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
75 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera