KOMPJUTERI I FILM<>
112017<><>

13. Kids Fest

Tradicionalni festival filmova za najmlađu (i malo stariju) publiku ove godine se održava po trinaesti put i u preko trideset gradova

Pod parolom: „Pod filmskim kišobranom”, trinaesti Kids Fest se ove godine održava od 1. do 7. novembra u više od trideset gradova Srbije. Centralna lokacija ovog festivala u Beogradu ove godine je Dečiji kulturni centar, a među salama u kojima će najmlađi moći da vide sedamnaest novih i nekoliko repriziranih filmova su svi bioskopi Cineplexx, Tuckwood, Fontana, Art Bioskop Kolarac, Roda Cineplex, Dvorana kulturnog centra i Cine Grand Capitol park Rakovica. U Nišu su to bioskopi Vilin grad i Cineplexx Niš, u Novom Sadu filmovi igraju u bioskopima CineStar Cinemas i Arena Cineplex, u Kragujevcu u Cineplexx Kragujevac i u Pančevu i Zrenjaninu u CineStar Cinemas. Ambasadorka ovogodišnjeg festivala je pevačica Ana Štajdohar i ona će prvog novembra u podne svečano otvoriti 13. Kids Fest u Dečjem kulturnom centru projekcijom francuskog animiranog filma „Družina iz džungle”. Svakog dana će se na većini festivalskih lokacija održavati umetničke radionice za najmlađe, a tu su i četiri tematska dana: Dan Ferdinanda (4. novembra), Dan Šonjavka (5.11.), Dan kreativne animacije (6. novembra) i Dan meksičkog filma (7. novembra).

Na repertoaru je ukupno osam animiranih, sedam igranih i dva dokumentarna filma i većina je sinhronizovana kako bi najmlađi mogli neometano da uživaju, a tu je i posebni Teen program za tinejdžere. Iz programa izdvajamo animirane naslove „Bamzi i veštičina ćerka”, „Čudesna sudbina kamenog dečaka”, „U šumi Haki-Baki” i „Vau vau zvezda”, a pun program i termine možete da pogledate na zvaničnoj stranici festivala, kids-fest.com.

Dragan KOSOVAC

 
 TRŽIŠTE
Poslovanje kompanije Oracle

 PRIMENA
Gravitacioni talasi (2)

 NA LICU MESTA
Eipix Academy „GameTalks”
Garage Lab + Bosch meetup
Meteor Meetup
Istraživanje srpske dev scene
Startit „Znam da možemo”
Voxxed Days Belgrade 2017
Huawei prezentacija
Schneider Electric jubilej
Epson na „Grafima 2017”
Vip Mobile i Kreativni centar
Microsoft Sinergija 17
Izložba „Ja sam Nikon”

 KOMPJUTERI I FILM
Thor: Ragnarok
13. Kids Fest
Šta mislite o ovom tekstu?
Justice League
Flatliners
Filmovi, ukratko

 VREMENSKA MAŠINA
AIDS, Kamberbeč i Legend of Zelda

 PRST NA ČELO
Njeno veličanstvo usluga
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera