NA LICU MESTA<>
112017<><>

Schneider Electric jubilej

Prvih 15 godina

„Belgrade Art Hotel”, 4. X

Kompanija Schneider Electric, svetski lider u upravljanju energijom i u automatizaciji, ove godine obeležava 15 godina poslovanja na tržištima Srbije i Crne Gore. Od samog osnivanja, biznis model Schneider Electrica građen je po principu partnerske mreže i angažovanja lokalnih kompanija, pa ova mreža danas okuplja više od 70 firmi i tri licencna partnera sa proizvodnim pogonima u Srbiji. Na taj način, Schneider Electric za potrebe svog poslovanja podržava više od 3000 radnih mesta, kroz sopstvene i partnerske operacije.

„Deceniju i po našeg poslovanja obeležio je specifičan poslovni model, kreiran sa idejom da angažuje i podstiče lokalnu privredu. Ponosni smo na naše licencne partnere koji su usvojili i primenili savremene tehnologije, a zatim specifičnom ekspertizom, inicijalno kreiranom za potrebe saradnje sa Schneider Electricom uspeli da svoje poslovanje i operacije prošire i na region.”, istakao je Dejan Marković, generalni direktor kompanije Schneider Electric za Srbiju i Crnu Goru.

Petnaestu godinu svog poslovanja u Srbiji Schneider Electric završava učešćem u projektima poput izgradnje hotela „Hilton” u Beogradu, kome je isporučena oprema namenjena obezbeđenju napajanja, kao i SmartStruxture rešenje koje omogućuje praćenje, merenje i optimizaciju performansi zgrade. Godinu jubileja obeležila je i saradnja sa kompanijom Kromberg & Schubert, učešće u izgradnji objekata LIDL u gradovima širom Srbije, ugradnja opreme u poslovne zgrade GTC Fortyone, kao i izgradnja najznačajnijih turističkih kompleksa u Crnoj Gori – Kumbor i Porto Novi. Pored toga, kompanija je nedavno isporučila i punjače za električna vozila koji su instalirani u rekonstruisanoj garaži na Obilićevom vencu. Punjači su usklađeni sa svim međunarodnim i lokalnim standardima i poseduju i „Green Premium” i „Eco Passport” sertifikate, a razvijeni su u saradnji sa proizvođačima električnih vozila, poput Volkswagena, BMW-a i Renaulta.

S.K.

 
 TRŽIŠTE
Poslovanje kompanije Oracle

 PRIMENA
Gravitacioni talasi (2)

 NA LICU MESTA
Eipix Academy „GameTalks”
Garage Lab + Bosch meetup
Meteor Meetup
Istraživanje srpske dev scene
Startit „Znam da možemo”
Voxxed Days Belgrade 2017
Huawei prezentacija
Schneider Electric jubilej
Šta mislite o ovom tekstu?
Epson na „Grafima 2017”
Vip Mobile i Kreativni centar
Microsoft Sinergija 17
Izložba „Ja sam Nikon”

 KOMPJUTERI I FILM
Thor: Ragnarok
13. Kids Fest
Justice League
Flatliners
Filmovi, ukratko

 VREMENSKA MAŠINA
AIDS, Kamberbeč i Legend of Zelda

 PRST NA ČELO
Njeno veličanstvo usluga
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera