PHONE ZONE<>
112017<><>

voice changer

Aplikacije za mobilni telefon na koje obraćate posebnu pažnju i kojima dajemo primat kada iz nepreglednog i haotičnog mora, kakav je Google Play, izvlačimo srećne dobitnike koji će dobiti opis u najčitanijem IT časopisu na Balkanu, uglavnom su korisni alati koji vam mogu pomoći da preko mobilnog telefona rešite neki problem, nešto naučite i unapredite kvalitet života. Voice changer nije takva aplikacija. On je jednostavno parče softvera koje vam može pružiti nekoliko trenutaka zabave, pa i više, ako ste u raspoloženom društvu koje je popilo po koju. Maloj deci bi takođe trebalo da bude zanimljivo, ali, opet, njima je kao i pijanim ljudima gotovo sve zanimljivo, tako da ni jedna kategorija nije posebno merodavna.

Ova aplikacija funkcioniše krajnje jednostavno – snimite audio-zapis i potom ga propuštate kroz neki od mnoštva filtera da biste saznali kako bi vam glas zvučao da ste nekim slučajem beba, veverica, vanzemaljac, robot ili američka, blago rasistička karikatura azijskog turiste. Filtera ima nekoliko desetina i, pošto smo ih sve isprobali, moramo reći da variraju po kvalitetu. Treba napomenuti i da kvalitet donekle zavisi od vašeg tona glasa, jezika, naglasaka i reči koje koristite, dok fun faktor svakako varira od toga šta ste tačno snimili.

Summa summarum, preporučili bismo aplikaciju kao party game, sredstvo za zasmejavanje mališana ili razbibrigu, ako ste baš dokoni.

Srđan BRDAR

 
Apple iPhone 8 i iPhone 8 Plus
Vivax Fly 4 i TPC-101 3G
Motorola Moto G5S i G5S Plus
Authenticator Plus
voice changer
Šta mislite o ovom tekstu?
Speak & Translate
Maki
Can’t Talk
Inkwire
Hanx Writer

Platforma:
Android
Veličina:
21 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera