PHONE ZONE<>
112017<><>

Hanx Writer

Idejni tvorac aplikacije je čuveni glumac Tom Henks. Pišući scenario za novi film, osetio je žal i nostalgiju za mašinama za kucanje. Okupio je tim ljudi, bacio se sa njima na posao i tako je nastao Hanx Writer, svojevrsni „simulator” starih, mehaničkih mašina za kucanje.

Pored toga što nudi autentične zvuke i na ekran postavlja tastere starih „štekalica”, Hanx Writer je jednostavan editor teksta uz čiju pomoć možete da izradite neograničen broj stranica teksta, obavite poravnavanje ivica, menjate font i boju slova, ali i da izrađene kreacije odštampate i podelite sa zainteresovanima. Naravno, glavni feature je simulacija rada starih mašina i „oponašanje” specifičnog načina unosa teksta, koje je propraćeno animacijama kretanja valjka, mogućnošću pomeranja papira gore-dole, „kretanjem” osovinica nakon pritiskanja tastera i tome slično.

Aplikacija donosi šest različitih pisaćih mašina, od kojih svaka nudi drugačiji osećaj tokom korišćenja. Rečeno se ne odnosi samo na njihov izgled, već i na brzinu kucanja, zvuk, oblik slova... Nažalost, u besplatnoj verziji Hanx Writera bićete u mogućnosti da koristite samo jednu mašinu, a zaključane su i opcije za menjanje boje pozadine, korišćenje memoranduma, promenu oblika i boje slova i tako dalje. Takođe, kupovinom Hanx Writera omogućujete korišćenje aplikacije i iz Messengera, ali i sistemske alatke za pisanje tekstualnih poruka.

Vladimir PISODOROV

 
Apple iPhone 8 i iPhone 8 Plus
Vivax Fly 4 i TPC-101 3G
Motorola Moto G5S i G5S Plus
Authenticator Plus
voice changer
Speak & Translate
Maki
Can’t Talk
Inkwire
Hanx Writer
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
iOS
Veličina:
119 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
hanxwriter .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera