TEST PLAY<>
122017<><>

Bouncy Bob

Ako me sećanje dobro služi, poslednja igra koju sam imala prilike da odigram koristeći samo jedan taster bio je ozloglašeni Flappy Bird. Na svu sreću, Skakutavi Bob ni u jednom momentu ne preti da vas dovede ni blizu tačke nervnog sloma kao što je često bio slučaj sa Lepršavom pticom. Nažalost, ono što je dobro za mentalno zdravlje igrača istovremeno znači i da ova igra nije ni blizu zaraznosti koja je krasila Flappy Bird.

Bouncy Bob je igra u kojoj, pomoću samo jednog tastera, dajete instrukcije čupavom Bobu kada i u koju stranu da odskoči.

Bouncy Bob je igra u kojoj ćete koristiti samo jedan taster (’Space’) uz pomoć koga ćete čupavom Bobu davati instrukciju kada i u koju stranu da odskoči, trudeći se da izbegnete ale i koale koje bazaju tablom i gađaju vas strelama ili bljuju vatru na vas u nameri da vas liše ono malo healtha koliko vam je na početku igre dato. Sa druge strane, Bob može da eliminiše iste te kreature ukoliko im, u stilu starog dobrog Maria, aterira direktno na glavu. Ukoliko svemu tome dodate i mogućnosti skupljanja power-upova u vidu štita koji vam pruža trenutnu neuništivost ili srca koje regeneriše Bobovo zdravlje, dobijate manje-više kompletnu sliku o samom gejmpleju igre.

Fizika, koja je ujedno i ključni faktor samog naslova, ume da bude poprilično surova i neretko će vas kažnjavati zbog toga što ste bili delić sekunde nestrpljiviji prilikom planiranja skoka. Ipak, težina samih nivoa ne predstavlja gotovo nikakav izazov čak i za prosečno iskusne igrače, te ne ostavlja prostora za bilo kakav vid frustracije. Single player kampanju ćete završiti za svega tridesetak minuta ili još kraće, ako su vam refleksi baš izoštreni.

Karta na koju kreatori igraju jeste local multiplayer, koji vam omogućava da koplja ukrstite sa još tri (ne)prijatelja na istoj tastaturi. Naskakanje drugu, bratu ili ocu na glavu svakako zvuči mnogo primamljivije nego tridesetak minuta single player kampanje, a i u praksi se ispostavilo kao tačno.

Jumpy melodijice koje se provlače kroz nivoe dodaju štimung celokupnoj atmosferi igre. U igru je ubačen i komentator koji ozvaničava double i multi killove i zaista diže adrenalin u toku nivoa, koliko je to moguće. Njegov glas poprilično podseća na default announcera iz DotA-e, kako po vokabularu, tako i po boji glasa. Grafika je poprilično jednostavna i igra ne može da se pohvali podatkom da se za iscrtavanje mapa koristi bogata paleta boja.

Bouncy Bob je jedna od onih igara koje je idealno imati pri ruci kada vi i vaši prijatelji imate desetak slobodnih minuta, a pritom to vreme nećete da iskoristite za izlazak na svež vazduh radi puš-pauze. Desetominutno skakanje na glavu jedan drugome se može pokazati kao odličan antistres.

Ana KRSTIĆ

 
Assassin’s Creed Origins
Call of Duty: WWII
Star Wars Battlefront II
Hand of Fate 2
Football Manager 2018
LEGO Marvel Super Heroes 2
LEGO NINJAGO Movie Videogame
Destiny 2 (PC)
Nioh: Complete Edition (PC)
WWE 2K18
Wolfenstein II: The New Colossus
Spintires: MudRunner
Hyakki Castle
Outcast: Second Contact
Need for Speed Payback
Ben 10
Tower 57
Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series – Season 1
Sonic Forces
Crusader Kings II: Jade Dragon
Europa Universalis IV: Cradle of Civilization
This War of Mine: Father’s Promise
Bouncy Bob
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Windows
Potrebno:
dual core procesor na 1,6 GHz, 256 MB VRAM, 1 GB RAM
Poželjno:
dual core procesor na 2 GHz, 512 MB VRAM, 2 GB RAM
Veličina:
500 MB
Adresa:
all -those -moments .com /bouncy -bob /
PEGI:
nema

75
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera