PHONE ZONE<>
122017<><>

The Muscle Hustle

Joj, ne, kečeri osvajaju i mobilne platforme! Sva sreća je što su autori The Muscle Hustlea ceo cirkus oko „rvanja” shvatili krajnje neobavezno i sve nas prijatno iznenadili postavkom stvari. Ovde nema ništa od pravih kečera, pravih poteza, znanih i neznanih pravila – igra je mešavina flipera i bilijara, verovali ili ne. Krasi je pogled iz ptičije perspektive, gde su učesnici predstavljeni ikonicama koje podsećaju na žetone.

Seriju borbi počinjete sa slabašnim timom koji može da se nadograđuje i ojačava. U zavisnosti od uspeha u ringu, kečerima se podižu bazične karakteristike, a ukoliko ih opremite naznačenim predmetima (delovima opreme, tegovima, Biblijom...), možete da ih promovišete u viši rang. Tu je i vežbaonica u kojoj možete da im brusite sposobnosti, ali za to morate da angažujete trenera, čija je usluga jednokratna. Svlačionica takođe može da se proširi da bi primila više boraca, čak možete da napravite nekoliko timova koje ćete rotirati iz misije u misiju.

Izvođenje je najzanimljiviji deo. Kao da se radi o bilijaru, prstom „natežete” nevidljivi štap koji udara odabranog kečera i usmerava ga ka protivnicima. Svaki dodir sa protivnikom proizvodi damage. Na raspolaganju imate specijalne poteze i udarce, možete da koristite predmete, kratkotrajne boostere... Kečeri se o konopac odbijaju kao u fliperu, praveći na ekranu haos i karambol neviđenih razmera.

Vladimir PISODOROV

 
Monument Valley 2
Darts of Fury
The Muscle Hustle
Šta mislite o ovom tekstu?
South Park: Phone Destroyer
Fencing Swordplay 3D
Space Frontier

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
130 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera