PHONE ZONE<>
122017<><>

Fencing Swordplay 3D

Kucamo na vrata zaboravljenim sportovima” očigledno je deviza kojom se vode developeri kojekakvih mobilnih arkada, pa smo ovog puta privilegovani da se okušamo u ulozi fensera, ne osoba sa izraženim afinitetom prema odeći zlatnih i roze nijansi, već mačevaoca.

Fencing Swordplay 3D je igra bazirana na olimpijskom mačevanju. Mnogo pažnje je posvećeno autentičnosti opreme, poteza i izraza koji se koriste. Cilj vam je da pređete devet deonica sa po pet izazova i završnim turnirom, dok je developerima cilj da preko vas namlate pare kroz sveprisutne mikrotransakcije. Tu su, naravno, premium valuta, kupovina opreme, nadogradnja atributa lika i otključavanje novih poteza. Osim za farmovanje novca, nema posebnog razloga da mečeve ponavljate, jer će vam verovatno dosaditi i ovako. Prisutne mini-igre nisu zanimljive i ne isplate se. Jedini element koji vas može zadržati jeste izazivanje posebnih AI protivnika u cilju napredovanja po rangu i dobijanja dijamanata, pošto je moguće izazvati samo jednog dnevno. Sama borba je zanimljiva na kratke staze, pošto zbog jednostavnosti sistema brzo dosadi. Odziv na komande nije sjajan, što ponekad zasmeta, a grafika i zvuk su ispod proseka, ali prijemčivo dizajnirani. Ako ste ljubitelj mačevanja ili gledanja reklama, svakako se možete okušati u ovoj igri. Oni koji nisu će verovatno pronaći nešto bolje na Play Storeu.

Srđan BRDAR

 
Monument Valley 2
Darts of Fury
The Muscle Hustle
South Park: Phone Destroyer
Fencing Swordplay 3D
Šta mislite o ovom tekstu?
Space Frontier

Platforma:
Android
Veličina:
15 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera