PHONE ZONE<>
122017<><>

RunPee

Kada obožavalac kinematografije napravi aplikaciju, dobijete remek-delo kao što je RunPee. Već iz imena može da se nasluti osnovna namena ovog programa. Pošto u bioskopima nema pauze kada se pusti film, RunPee je vaš savetnik kada da idete da piškite. Pauze su definisali pravi ljudi, na osnovu dešavanja u filmu, vodeći računa da ne propustite nešto bitno. Ali, RunPee je mnogo više od toga...

Interfejs aplikacije napravljen je tako da bude što tamniji, kako biste što manje ometali druge ljude u bioskopu. Prilikom pokretanja, aplikacija koristi internet da bi skinula podatke o novim filmovima. U trenutku pisanja teksta, baza je sadržala 1284 filma, a novi će biti dodati u bazu u trenutku kada počnu da se prikazuju u bioskopima (neki i čak ranije). Da, možda taj broj ne zvuči impresivno, ali imajte u vidu da se radi o filmovima koji su trenutno u bioskopima, ne svim snimljenim filmovima ikada. Cela baza se ne skida na telefon, radi uštede prostora, već se podaci o nekom filmu skidaju onda kada ga izaberete. To je jedini trenutak kada aplikaciji treba internet.

Lista filmova može da se sortira po raznim parametrima, a film možete pronaći i putem pretrage. Kada uđete u neki naslov, dobijate komentar autora, informacije o filmu, broj pauza (njihovo trajanje, kada su, šta se dešava u tom trenutku u filmu), linkove ka sajtu IMDB i Rotten Tomatoes, kao i siže prva tri minuta filma, ukoliko kasnite na projekciju.

Međutim, najbolja funkcija programa jeste tajmer za pauze. Aplikacija će vam za svaki film reći kada da pokrenete tajmer – na primer, „u trenutku kada izblede slova produkcione kuće Styx Films”. Tajmer možete da pokrenete ručno, pritiskom na dugme ili okretanjem telefona. Ova druga opcija je fenomenalno rešena. Kada pritisnete dugme, aplikacija će vam reći da možete da ugasite ekran i da držite telefon nagore. Kada dođe trenutak za pokretanje tajmera, jednostavno okrenete ekran nadole. Telefon će zavibrirati kako biste znali da je tajmer uključen. Kada dođe vreme prve pauze, telefon će ponovo zavibrirati. Na taj način nećete ometati druge posetioce bioskopa osvetljenim ekranom.

Druga korisna funkcija jeste informacija da li postoji deo filma koji će uslediti nakon odjavne špice. Sigurno vam je poznat trenutak kada publika počne da izlazi iz sale, a onda nešto počne da se dešava na ekranu, pa svi zastanu. E, RunPee će vas unapred pripremiti za taj trenutak. Ako volite da idete u bioskope, RunPee će vam biti od pomoći, naročito jer je trenutno besplatan, zahvaljujući reklami.

Ivan ČABRILO

 
Huawei Mate 10 Pro i Lite
Apple iPhone X
Oukitel C5 Pro i K6000 Plus
Wiko View
RunPee
Šta mislite o ovom tekstu?
Multi-Screen Voice Calculator
Smart Wallpaper
Be My Eyes
LockIO
Notification History Log
WhatTheFont
Seven Minutes Stress Cure
Micasso
SrediMe
Lose Weight in 30 Days

Platforma:
Android, iOS, Windows Phone
Veličina:
16,8 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
runpee .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera