PHONE ZONE<>
122017<><>

LockIO

Ova sigurnosna alatka svoj digitalni život počela je kao sasvim jednostavno pomagalo. Naime, lockIO služi da onemogući pristup Power meniju. Ko želi da ga otvori mora da „ucrta” predviđeni oblik na ekranu i, ako u tome ne uspe, ceo naum u momentu propada. Da stvar bude još zanimljivija, nakon određenog broja neuspešnih pokušaja, koje sam korisnik definiše, uređaj može da uključi zvučni alarm, aktivira vibraciju, pa čak i da „opali” selfi onoga koji pokušava da pristupi Power meniju. Telefon može i da se zaključa na određeno vreme u potpunosti.

Mogućnosti se kaleme, pa lockIO može da onemogući i pristup naročitim audio-numerama, video-klipovima, slikama, ali i aplikacijama. Svaka dodata aplikacija automatski može da završi u lock listi, a korisniku je na raspolaganju i određivanje vremenskog intervala u danu kada će uređaj po svaku cenu ostati otključan.

Zaključavanje ne mora nužno da se obavi ucrtavanjem patterna (podržane su matrice 3 × 3, 4 × 4 i 5 × 5 polja), već to može da bude i PIN (do 16 brojeva) ili alfanumerička kombinacija sastavljena od maksimalno 24 znaka. Autori obećavaju implementaciju zaključavanja/otključavanja uz pomoć otiska prsta, te da će se u vatru baciti Geo Lock funkcija. Posebno nam se svidelo to što je od znatiželjnih očiju moguće sakriti samo određene multimedijalne datoteke i aplikacije, to jest, što zaključavanje ne mora da bude u „sve ili ništa” maniru.

Vladimir PISODOROV

 
Huawei Mate 10 Pro i Lite
Apple iPhone X
Oukitel C5 Pro i K6000 Plus
Wiko View
RunPee
Multi-Screen Voice Calculator
Smart Wallpaper
Be My Eyes
LockIO
Šta mislite o ovom tekstu?
Notification History Log
WhatTheFont
Seven Minutes Stress Cure
Micasso
SrediMe
Lose Weight in 30 Days

Platforma:
Android
Veličina:
15,12 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera