PHONE ZONE<>
012018<><>

Rules of Survival

Nije vam dosta PUBG-a na PC-u, već morate da ga imate i u prevozu, na planini, na moru, u taksiju ili u poslednjoj klupi na dosadnom času? Čuli ste da je u pripremi službena mobilna varijanta ove sjajne battle royale pucačine, ali znate da će prvo biti lansirana u Kini, pa će tek posle × meseci biti dostupna za evropsko i druga tržišta. Šta čekićati u međuvremenu, a da bude slično?

Najbolji mobilni BR šuter je Rules of Survival. Igra je odlična zato što predstavlja blatantnu, visokobudžetnu kopiju PUBG-a, ali i zato što ne zahteva Samsung Galaxy S8, već solidno radi i na starijim uređajima. Sve što važi za PUBG, a ima veze sa gejmplejom, važi i za RoS, uz nekoliko izuzetaka koji se pre svega tiču površine ostrva na koje iskačete padobranom i složenosti urbanih celina u kojima se igrate mačke i miša sa drugim igračima. Iz razumljivih razloga, ostrvo je (višestruko) manje, a seoca su arhitektonski pojednostavljena da bi igra radila na telefonima sa dva gigabajta RAM-a. Broj igrača je čak i veći od maksimuma za PUBG meč (120 vs 100), tako da su okršaji češći. Veća „kompresija” pucačke akcije podrazumeva i frekventnije nalaženje oružja i opreme – ovde u skoro svakoj kući postoji pucaljka, municija i oprema (za razliku od PUBG-a, gde se povremeno dešava da ne nađete ništa, a pročešljali ste pola sela). Rules of Survival možete da igrate sami, u paru ili čak u odeljenju sa prijateljima, baš kao i u velikom PUBG-u. Možete čak i da igrate custom partije, ako su vam dosadili klasični ranked mečevi!

Veliki motivacioni faktor kod PUBG igrača su kozmetički predmeti koje dobijate iz loot bokseva, što postoji i ovde. Poene koje ste skupili u mečevima možete da iskoristite za kupovinu kutija, od kojih svaka krije jedan kozmetički predmet, bilo komad odeće i obuće, bilo novo lice koje možete iskoristiti za svog in-game avatara. S obzirom na to da je igra potpuno besplatna i da nema čak ni reklama, postoje kristali koje kupujete za novac i za koje možete da kupujete dodatne cosmetique dodatke. Jedina stvar koje nema (iz objektivnih razloga) jeste trgovina kozmetikom na berzi, koje neće biti dok Google Play ne postane mobilni ekvivalent Steamu.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Rules of Survival
Šta mislite o ovom tekstu?
Infinity Loop: ENERGY
Hoppenhelm
Bounzy!
Amazing Katamari Damacy
Timber West
Like a Boss
Top Seed
Big Shot Boxing
Captain Tsubasa: Dream Team
PepeLine Adventures
Formula Racing 2D
Puzzle Fighter
Ferdinand: Unstoppabull

Platforma:
Android, iOS, PC
Veličina:
1,25 GB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .rulesofsurvivalgame .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera