PHONE ZONE<>
012018<><>

Hoppenhelm

Šta rade vitezovi u slobodno vreme? Uglavnom istražuju pećine ispod svojih zamkova i bore se protiv karakondžula koje ih nastanjuju. To bar radi naš junak – Ser Hoppenhelm, koji je igrom slučaja ostao zarobljen u podzemnom bespuću i na sve načine pokušava da se dočepa površine.

Osim što igru krasi generisanje nivoa po random principu (što je čini svojevrsnim endless naslovom), karakterišu je i krajnje čudne komande. Hoppenhelm se kreće kao pion po šahovskoj tabli – polje po polje, i to tako što mu izdajete naredbu za skok. Može da isuče i mač i tako protivnicima nanese povrede, ali i da postavi štit između sebe i pretnje. Kretanje unazad nije moguće, pa sve pre podseća na poteznu stratešku igru nego na platformu. Duhovi, pokretni šiljci, trošne platforme i zamke, samo su deo onoga što Hoppenhelma čeka u njegovoj avanturi. Naime, kako se nalazi duboko pod zemljom, juri ga i lava, koja kao da je vođena nekom nevidljivom silom. Ostanete li dugo na jednom mestu, ode glava.

Veoma je važno sakupljati novčiće koji se nalaze razbacani naokolo. Oni omogućavaju otključavanje novih likova, ali i oružja. Likovi ne donose samo vizuelnu promenu, već i drugačije karakteristike. Isto je i sa oružjem, pa se vredi pomučiti oko njegovog sakupljanja. Hoppenhelm krase izuzetne, retro tehničke karakteristike. Pikselizovana grafika i muzika koja podseća na SID eru toliko se dobro uklapaju u ambijent da imamo samo reči hvale.

Vladimir PISODOROV

 
Rules of Survival
Infinity Loop: ENERGY
Hoppenhelm
Šta mislite o ovom tekstu?
Bounzy!
Amazing Katamari Damacy
Timber West
Like a Boss
Top Seed
Big Shot Boxing
Captain Tsubasa: Dream Team
PepeLine Adventures
Formula Racing 2D
Puzzle Fighter
Ferdinand: Unstoppabull

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
45,85 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera