PHONE ZONE<>
012018<><>

Top Seed

Stali ste na teniski teren, uzeli reket u ruke i posle 15 minuta shvatili da udaranje žute loptice nije tako jednostavno kao što ste mislili. Ipak, ne odustajete i smatrate da možete bolje, jače i pametnije od... većine trenera. Želja vam se ispunila, jer ćete u igri Top Speed postati baš to – teniski trener koji je zadužen za razvoj i „plasman” šesnaestogodišnjeg tenisera u profesionalni svet.

U pohod na svetski vrh krećete sa 1000. pozicije, birajući dostupne turnire sa mape sveta na kojoj se sadržaj menja svake (virtuelne) nedelje. Ne možete da igrate baš na svim turnirima, već samo na onim na kojima vam to trenutni ranking dozvoljava. Kalendar ne prati precizno ATP komplement, ali je to u ovom momentu krajnje nebitno. Kao vrhovni trener zaduženi ste za sve aspekte razvoja: određujete trenera „na terenu”, psihologa, fizioterapeuta, doktora... Brinete o njihovim ugovorima, tražite bolje i kvalitetnije kadrove, a usput svom pulenu određujete kakvu vrstu treninga treba da obavi. Ne samo što se mora raditi na teniskim aspektima, kao što su bekhend, forhend, serva, voleji, već treba poraditi i na kretanju, snazi, eksplozivnosti, pa čak i mentalnom aspektu igre. Napreduje se u malim koracima, a svaka promena odražava se na ukupno „tenisko znanje” koje je osnova za klasifikaciju na touru.

Još zanimljiviji aspekt od planiranja i mikromenadžmenta jesu sami mečevi. Igraju se na dva dobijena seta, ali u njima ne možete da uzmete aktivno učešće. Umesto toga, na raspolaganju je davanje saveta igraču koju taktiku da primeni u određenom momentu. To se obavlja preko kartica koje su podeljene po klasama jačine i na njima se nalaze „naređenja” za servis i volej igru, beskompromisnu odbranu, „šetanje” protivnika po terenu, povećan rizik na riternu i tako dalje. U isto vreme može da bude aktivno više kartica, pa igraču može da se kaže da se fokusira i smiri, ali i da nastavi sa pritiskanjem protivnika na njegovoj servi. Karte valja trošiti pametno jer u toku meča možete da potrošite samo one koje ponesete sa sobom, a taj broj je ograničen, dok se „otključavanje” dodatnih slotova plaća. Praćenje mečeva propraćeno je generičkim žamorom publike i zvukovima sa terena, a brzina proticanja meča može da se podešava (postoje tri brzine).

Bodove osvojene jedne sezone branite u drugoj i, ukoliko planirate da igrate jače turnire, morate da vodite računa da osvojite više bodova nego prethodne godine kako ne biste izgubili mukom stečeno mesto na rang-listi. Nije nam se svidelo što oprema ne igra ama baš nikakvu ulogu. Možda vam majica i šorc neće pomoći da osvajate turnire, ali patike i reket i te kako mogu.

Vladimir PISODOROV

 
Rules of Survival
Infinity Loop: ENERGY
Hoppenhelm
Bounzy!
Amazing Katamari Damacy
Timber West
Like a Boss
Top Seed
Šta mislite o ovom tekstu?
Big Shot Boxing
Captain Tsubasa: Dream Team
PepeLine Adventures
Formula Racing 2D
Puzzle Fighter
Ferdinand: Unstoppabull

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
110 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera