PHONE ZONE<>
012018<><>

Big Shot Boxing

Pored svakakvih disciplina koje su pretočene u digitalnu razbibrigu za mobilni i × iteracija fudbala, red je da i plemenita veština dobije pokoji digitalni shout out. Big Shot Boxing se bavi, jelte, boksom i radi to na veoma arkadan način. Gameplay je krajnje jednostavan, na raspolaganju imate tri udarca i blok i očekuje se da ih spamujete dok protivnik ne lipše ili sve runde isteknu i poeni se zbroje. Problem je što samo funkcionisanje borbe izgleda krajnje neozbiljno. Nema nikakve ozbiljnije taktike, klinčeva, uzmicanja, udaraca u telo i tako dalje, a nema ni krošea, koji je jedan od osnovnih udaraca, dok aperkat prosto izgleda komično. Sve ovo će sigurno zasmetati bilo kome ko se boksom bavio, boks pratio ili ko je, šaltajući kanale, slučajno naleteo na Pink Fight. Pored brzog meča gde kao random lik tučete random lika, tu je i karijerni mod, gde, nažalost, nećete oblikovati svog boksera, već krećete sa početnim likom, a druge otključavate (pobedama ili pravim novcem). Borite se za plasman na listi, a tu je element upravljanja novčanim sredstvima i trening za pojačavanje karakteristika.

Priznajemo da grafika nekome može da bude retro simpatična, ali animacija bi se postidele i flash igre iz prošle decenije. Big Shot Boxing može da prođe, ali ga ne bismo preporučili: kao boks vas sigurno neće privući, a kao igra – bezumno kliktanje ima nepreglednu konkurenciju.

Srđan BRDAR

 
Rules of Survival
Infinity Loop: ENERGY
Hoppenhelm
Bounzy!
Amazing Katamari Damacy
Timber West
Like a Boss
Top Seed
Big Shot Boxing
Šta mislite o ovom tekstu?
Captain Tsubasa: Dream Team
PepeLine Adventures
Formula Racing 2D
Puzzle Fighter
Ferdinand: Unstoppabull

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
49 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera