PHONE ZONE<>
012018<><>

Captain Tsubasa: Dream Team

Ako niste čuli za Tsubasu, jedanaestogodišnjeg dečaka iz Japana koji živi za fudbal i sanja da jednog dana osvoji Svetsko prvenstvo sa reprezentacijom Japana, onda vas ne možemo smatrati ozbiljnim anime/manga poklonikom. U igri Dream Team on će još jednom dobiti šansu da pokaže šta ume, a u tome će mu svesrdno pomoći likovi iz „crtaća”, ali i vi kao svojevrsni overseer dešavanja na ekranu.

Budite spremni na to da u Dream Teamu ima svega, a najmanje fudbala, barem u obliku na koji smo mi, sa ove strane zemaljske kugle, navikli. Okosnica je Story mod, koji kombinuje red priče i red akcije. Osim što ćete biti prinuđeni na čitanje tone teksta, tu je i posve neuobičajen način izvođenja. Naime, umesto da preuzmete kontrolu nad timom koji ste selektovali, posmatrate ekran na kojem se nalazi umanjeni prikaz terena po kojem „trče” igrači predstavljeni žetonima. Na njihovo kretanje nemate direktan uticaj, ali možete da naredite dodavanje lopte saigračima ili šutiranje u prazan prostor, odnosno kidisanje na protivničke igrače. Najbliže akciji prilazite kada se nađete oči u oči sa suparnicima ili kada je vreme da uputite šut. Na raspolaganju je različit set akcija, čija uspešnost zavisi od položaja na terenu, umešnosti igrača koji vodi loptu, onog koji na nju ide i tako dalje. Tapom prsta o ekran birate potez, a onda pratite „odmotavanje” akcije nadajući se najboljem.

Vladimir PISODOROV

 
Rules of Survival
Infinity Loop: ENERGY
Hoppenhelm
Bounzy!
Amazing Katamari Damacy
Timber West
Like a Boss
Top Seed
Big Shot Boxing
Captain Tsubasa: Dream Team
Šta mislite o ovom tekstu?
PepeLine Adventures
Formula Racing 2D
Puzzle Fighter
Ferdinand: Unstoppabull

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
1,22 GB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .tsubasa -dreamteam .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera