PHONE ZONE<>
012018<><>

Formula Racing 2D

Iz Applimazinga stiže odlična trkačka igra sa pogledom na akciju iz ptičije perspektive. Indy Heat, Micro Machines i slični 16-bitni hitovi po defaultu prolaze kroz glavu, ali je ovde stvar nešto drugačija. Staze ne staju na jedan ekran i daleko su duže, a na raspolaganju su i elementi simulacije.

Birate jedan od deset ponuđenih bolida, koji se međusobno razlikuju po maksimalnoj brzini, turbo mogućnostima, upravljivosti i ubrzanju. Izlazite na stazu (ukupno ih je osam) i trudite se da prvi pređete liniju cilja, zanemarujući oštećenja i fer vožnju. Možete da birate koliko krugova će se voziti, kao i da li će se gume trošiti ili ne. Formula Racing 2D podrazumeva i odlaske u boks, ali i vožnju u kvalifikacijama kako bi se pravednije odredilo vaše mesto na gridu. Pojedinačne trke su tek jedan od tri igračka režima – na raspolaganju još stoje sezona i šampionat (sastoji se iz četiri trke). Multiplayer, na veliku žalost, nije podržan, i to je prvi od nekoliko nedostataka.

AI je brutalan, čak i na Easy težinskom nivou, i ne prašta greške. Ukoliko izaberete inferiorniju formulu, nećete imati šta da tražite na stazi protiv najboljih, pa vam grindovanje ne gine. Naime, novac od nagrada ne trošite na upgradeovanje bolida, već na otključavanje moćnijih mašina, a to može da bude dugotrajan proces. Konačno, ukoliko se odlučite na ručne kontrole, razmišljajte o „pretvaranju” u nekog „pipkara” (najbolje u oktopoda).

Vladimir PISODOROV

 
Rules of Survival
Infinity Loop: ENERGY
Hoppenhelm
Bounzy!
Amazing Katamari Damacy
Timber West
Like a Boss
Top Seed
Big Shot Boxing
Captain Tsubasa: Dream Team
PepeLine Adventures
Formula Racing 2D
Šta mislite o ovom tekstu?
Puzzle Fighter
Ferdinand: Unstoppabull

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
79,58 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera