PHONE ZONE<>
012018<><>

Playground Buddy

Svako ko ima malu decu želi da izbegne mentalni napad i presiju uzrokovanu nervozom svojih naslednika, koja je po pravilu dvostrukog intenziteta ako se nalazite u gradu, a trostrukog ako ste u nepoznatom gradu, recimo, kao turisti. „Hoću da sednem, hoću da se klackam, želim da jedem, daj mi onaj sok što smo poneli, hoću da se igram sa drugom decom, hoću da pomazim kucu...” Sve nabrojane operacije možete da obavite u parku ili na igralištu, koje znate u prste ukoliko ste dete sa Vračara izveli u šetnju ispred zgrade. A šta ako ste otišli na Dorćol ili Karaburmu? Šta ako ste u Temišvaru ili Islamabadu? Šta ako ste u nekom devetnaestom gradu koji ne poznajete kao svoj džep?

U takvoj situaciji, u pomoć vam priskače Playground Buddy, mobilni vodič za dečja igrališta širom sveta. Aplikacija se oslanja na servis Google Maps, a koristi i Street View da bi vam prikazala sliku odabranog igrališta, mada ovaj feature zahteva doradu jer ponekad prikazuje drvo ili zgradu sa druge strane igrališta.

Aplikacija vam omogućava da napravite listu omiljenih igrališta, kao i da u opis svakog unesete svoje primedbe i utiske, za šta ćete morati da napravite besplatan nalog. Baza igrališta u Srbiji nije potpuna, ali za inostranstvo, gde će vam praktično jedino i biti potrebna, kudikamo je kompletnija.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Alcatel U5 i Idol 5
Blackview R6 Lite i A9 Pro
Huawei Y6 (2017)
DU Recorder
PORTRA
Selfissimo!
Files Go
Universal Copy
Playground Buddy
Šta mislite o ovom tekstu?
Datally
Wallpapers
Finice
RetroBrowser
Trickl

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
50 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera