PHONE ZONE<>
012018<><>

Finice

U pitanju je verovatno najjednostavniji i najpregledniji program za vođenje kućnih finansija. Finice barata bankovnim računom i gotovinom, a uvid u stanje nudi direktno sa glavne radne forme.

Ikonice koje predstavljaju različite tipove troškova postavljene su u centar ekrana, u obliku kvadrata. Dovoljno je da odaberete neku od njih i na ekranu će se pojaviti jednostavna forma u koju je samo potrebno uneti iznos i eventualno kratku zabelešku. Datum i vreme transakcije dodaje se automatski, a ostavljena je i mogućnost da ih ručno podesite. Još lepša stvar je što se u sredini kvadrata ucrtava „pita” dijagram, koji jasno pokazuje odnos troškova. Tako jednim pogledom na ekran možete da uvidite koji tip troškova dominira. Naravno, detaljan spisak može da se pozove tapom prsta na opciju Transactions. Inače, ukoliko niste zadovoljni izborom kategorija, novu uvek možete da definišete sami. Za to vam je na raspolaganju na desetine specijalno osmišljenih ikonica kojima možete da menjate boje kako bi se trošak lakše uvideo na pomenutom grafikonu.

Za sada Finice briljira i ne možemo da mu nađemo ozbiljnije zamerke. Ipak, tu je jedna koja mnogim korisnicima sa ovih prostora može da pokvari planove. Sem hrvatske kune, ne postoji podrška za valute zemalja u okruženju, što je pravo razočaranje. Naravno, program možete da koristite čak i kada se transakcije označavaju na pogrešan način, ali to jednostavno nije to.

Vladimir PISODOROV

 
Alcatel U5 i Idol 5
Blackview R6 Lite i A9 Pro
Huawei Y6 (2017)
DU Recorder
PORTRA
Selfissimo!
Files Go
Universal Copy
Playground Buddy
Datally
Wallpapers
Finice
Šta mislite o ovom tekstu?
RetroBrowser
Trickl

Platforma:
Android
Veličina:
20,41 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera