PHONE ZONE<>
022018<><>

Let Them Come

Glavni junak igre je nemilosrdni plaćenik, najamnik koji putuje svemirom i za honorar rešava svaki problem. Za potrebe igre unajmila ga je Infini korporacija i poslala ga na njihovu svemirsku krstaricu da istraži zbog čega se već sedam meseci nalazi u „radio-tišini”. Umesto pirata i vojnika iz suparničke korporacije, otkrio je da su se na brodu nastanili ljigavi vanzemaljci. Sa njima nema pregovora i čini se da je jedini jezik koji razumeju jezik vrućeg olova. Momak uzima svog vernog Šarca, montira ga na nosač i počinje da kosi ljigavce u ritmu metal muzike koju je pustio na svom praistorijskom kasetofonu.

Let Them Come je pucačka survival igra u kojoj imate cilj da rešetate talas za talasom neprijatelja. Nema odmora, nema razmišljanja, samo horde neprijatelja koje je potrebno poslati kod njihovog alienskog tvorca na ispovest. Radnja se odvija na statičnom ekranu: vaša pozicija je skroz levo, dok neprijatelj nadire sa desne strane ekrana. Nišanjenje obavljate swipeovanjem prsta gore-dole (ljigavci gmižu i po plafonu), dok tapom prsta pucate i aktivirate dodatna/specijalna naoružanja. Iako iskusan i bogatog rezimea, naš plaćenik je prilično osetljiv na neprijateljske kandže i dovoljno je samo nekoliko bliskih susreta sa neprijateljem da ga nateraju u beg. U bazi dobija šansu da za zarađen novac kupuje poboljšanja, ali i nove muzičke numere uz čiji ritam voli da „radi”. Osim što mu na raspolaganju stoji čak osam vrsta municije (najzanimljivija je ona napravljena od tamne materije), može da kupi i hladno oružje, koje koristi u bliskim susretima sa neprijateljem. Tu su naravno i granate, Molotovljev koktel, mine, motorna testera, štit za odbijanje plotuna i tako dalje. Pored aktivnih, na raspolaganju su i pasivna poboljšanja, za čije aktiviranje ne morate da koristite virtuelne dugmiće na ekranu. Momčina može da poveća health, kupi bolji oklop, nadogradi firerate, obezbedi bolje hlađenje i tome slično. Inače, kroz mračne hodnike nekad veličanstvene svemirske krstarice baza čak 15 tipova alienskih kreatura, a imaćete priliku da se susretnete i sa njihovim šefovima.

Uz pixel art grafiku koja igri daje poseban, neodoljiv šmek, Let Them Come krasi odlična atmosfera i veliki broj poboljšanja koja omogućavaju da u borbu uđete pod vašim uslovima. Ipak, nekoliko stvari je doprinelo da igra posle nekog vremena izgubi svoju prvobitnu privlačnost. „Scene” su previše mračne i u većini situacija samo nazirete neprijatelje. Korišćenje sekundarnih dodataka/oružja zahteva skidanje prsta sa obarača i tap na naročito virtuelno dugme, što je u žaru borbe izuzetno nezgodno. Ne pomaže ni totalna ranjivost – pet-šest bliskih susreta sa neprijateljima i doviđenja – trčite u bazu na smišljanje nove taktike. Konačno, kontrola Šarca je trapava i neprecizna, a njegovo pomeranje izuzetno sporo.

Vladimir PISODOROV

 
Let Them Come
Šta mislite o ovom tekstu?
Fling Fighters
Shurado
Undersea
Tako Bubble
Crush Escape
TDMM Heroes 3 TD
Prizefighters
Jockey Viva Go
Badminton League
Overwatch League

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
294,37 MB
Cena:
2 USD
Adresa:
let -them .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera