PHONE ZONE<>
022018<><>

Jockey Viva Go

Iza naziva koji samo autori igre smatraju odgovarajućim (čitaj: smislenim) krije se ostvarenje koje vas duboko „potapa” u magičan svet trka konja. Iako počinjete kao mlad i perspektivan džokej i na raspolaganju imate samo jednog konja, vrlo brzo ćete biti u prilici da osnujete svoju ergelu, pa čak i da se bavite odgojem konja i njihovim spremanjem za učestvovanje na trkama.

Igra je daleko kompleksnija nego što vam se to u prvi mah može učiniti. Ne samo što morate da vodite računa o formi i dobrom stanju konja, već je na raspolaganju i nadogradnja štale, treninzi, ishrana i, kao što smo rekli, njihov odgoj. U bilo kom trenutku aktivnog konja možete da „penzionišete” i tako ga predodredite za priplod ili jednostavno odlučite da ga „pustite” kao biste u ergeli dobili slobodno mesto za novog pastuva.

Pored mikromenadžerskog dela, Jockey Viva Go podrazumeva i akcioni komplement koji sadrži elemente strategije. Akcija se posmatra iz third person perspektive (otpozadi), gde aktivno određujete brzinu galopa i položaj konja na stazi (morate da pazite da vas ostali džokeji ne zatvore). Jedno oko uvek držite na energiji, koja se smanjuje u zavisnosti od forsiranja konjića, dok ulazak na cilj podrazumeva svojevrsni „forsaž”, koji energiju jede kao Panta pitu. Inače, konje možete da spremate za različite tipove i dužine trka, a tu su i online okršaji.

Vladimir PISODOROV

 
Let Them Come
Fling Fighters
Shurado
Undersea
Tako Bubble
Crush Escape
TDMM Heroes 3 TD
Prizefighters
Jockey Viva Go
Šta mislite o ovom tekstu?
Badminton League
Overwatch League

Platforma:

Android, iOS
Veličina:
148 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera