PHONE ZONE<>
022018<><>

Badminton League

Ko bi rekao da će jedna arkadna sportska igra biti toliko zanimljiva i zarazna. Iako je sazdana na pickup&play kontrolama i uopšte ne pokušava da zadre u esenciju sporta, Badminton League je ubedljivo najbolja virtuelna reprezentacija popularne igre sa reketima. Da stvar bude potpuno otkačena, igra sadrži mini-RPG sistem, koji omogućava razvoj vođenog lika, što je u potpunoj suprotnosti sa prethodno rečenim.

Akcija se posmatra „sa strane”, dok grafički dizajn podseća na ostvarenja iz „čiča Gliša” (Stickman) serijala. Sve je propraćeno i ubavim zvučnim efektima, od kojih se naročito izdvaja onaj udaranja loptice. Kontrola vođenog lika je maksimalno pojednostavljena, tako da postoje virtuelni dugmići za pomeranje levo-desno (odnosno, napred-nazad, ako tako hoćete), te komplementi za izvođenje plitkog i dubokog udarca. Smečevi se izvode tapom prsta na posebno dugme i u suštini to bi bilo to! Mečevi su brzi i igraju se na dva dobijena seta, a osvaja ih onaj igrač koji prvi dođe do šest poena (dva razlike se podrazumevaju).

Zavređene iskustvene poene koristite za unapređivanje karakteristika vođenog lika, a na raspolaganju je i kupovina opreme. Najlepše od svega je što nove krpice ne znače samo novi vizuelni identitet, već utiču i na igračeve performanse (neke pozitivno, neke negativno). Treba reći i to da svaki igrač na raspolaganju ima i specijalne poteze (potpuno nerealne, logično), a možete da igrate i u društvu prijatelja putem Wi-Fi konekcije.

Vladimir PISODOROV

 
Let Them Come
Fling Fighters
Shurado
Undersea
Tako Bubble
Crush Escape
TDMM Heroes 3 TD
Prizefighters
Jockey Viva Go
Badminton League
Šta mislite o ovom tekstu?
Overwatch League

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
94,11 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera