TEST OF TIME<>
022018<><>

Rapid Fire

Ova igra na prvu loptu izgleda kao Kung Fu Master sa puškama (znate li za cheat kojim dobijate pištolj?). Vaša rafalna paljba i nije baš toliko rafalna, pa će vam neprijatelji ponekad prići veoma blizu, što je poslednja prilika za pritiskanje dugmeta Fire. Zakukuljeni protivnici ne bi bili problem da se ubrzo po početku igre ne pojavljuju bombice koje se rotiraju ka vama (kao Jeep Command), a zatim u stilu Great Gurianosa vatreni projektili i ostala smetala.

Ne dešava se često u igrama da likovi prekriju deo ekrana zadužen za prikazivanje statističkih podataka, kao što je broj života ili trenutni nivo. U ovom slučaju neprijatelji upravo to rade ulazeći na ekran preko krova. Iako će njihova paljba ponekad biti neprecizna, najpametnije ih je što pre eliminisati pucanjem uvis. Pre ili kasnije naići ćete na mehaničku napravu koja ispaljuje munje. Kada je uništite, otvara se prolaz na patosu. što ujedno označava i prelazak nivoa. Nivoi nisu preterano dugi, a svaki gubitak života, simbolično predstavljen dozom krvne infuzije, vodi vas na početak cele deonice. Puška može da se pregreje, ali to ne predstavlja nikakvu teškoću.

Grafika je prosečna, a glavni junak deluje kao proćelavi vojnik koji nije u formi. Muzika, često važan deo atmosfere igara na C64, u ovom slučaju nije za pamćenje. Igri ipak vredi jer ima delić Kung Fu Mastera u sebi, ume da vas stavi na test i jedno vreme zadrži uz računar.

Ognjen POPOVIĆ

 
Mystical Mission
Tubular Worlds
Rapid Fire
Šta mislite o ovom tekstu?
Wayne Gretzky Hockey
Clowns
Operation Hormuz

Platforma:
C64
Adresa:
goo .gl /8JaK1s
Veličina:
44 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera