PHONE ZONE<>
022018<><>

Crypto Market Cap

Ukoliko želite da ostanete u toku sa dešavanjima na polju kriptovaluta, preporučujemo korišćenje aplikacije Crypto Market Cap. U pitanju je alatka koja prikazuje promenu vrednosti za neverovatnih 1500 kriptovaulta, ali to je samo jedna od dostupnih pogodnosti...

Zgodno je što valute mogu da se ubacuju u listu omiljenih kako bi se promene njihovih vrednosti lakše pratile. Možete da ih sortirate po vrednostima koje su dostigle u odnosu na Fiat valute, a tu je i kolona koja prikazuje oscilovanje (u procentima) u protekla 24 časa. S obzirom na to da se radi o ogromnoj bazi podataka, na raspolaganju je i Search funkcija, ali i mogućnost da se podaci filtriraju na nekoliko različitih načina (na primer, vrednost koje valuta je najviše porasla/pala).

Sledeća zanimljiva i veoma korisna stvar jesu grafikoni preko kojih se prati oscilovanje vrednosti. Prag može da se postavi na samo jedan sat, 12 sati, jedan dan, sedam dana, jedan mesec... Korisno je što promena može da se prati od momenta kada se odabrana kriptovaluta pojavila na tržištu, a u svakom momentu možete da vidite i njenu najmanju/najveću vrednost za izabrani vremenski period. Treba istaći i to da Crypto Market Cap nije menjačnica valuta i da shodno tome ne prikazuje egzaktne vrednosti valuta – podaci se povlače sa sajta coinmarketcap.com. Iz tog razloga se pre donošenja odluke o trgovini ipak treba konsultovati sa vrednostima u menjačnici jer vrednosti i te kako znaju da variraju.

Vladimir PISODOROV

 
Samsung Galaxy A8 (2018)
(Huawei) Honor 7X
Xiaomi Redmi Note 5A, Redmi Note 5A Prime i Mi A1
Wiko Lenny 4
Mirror Emoji Keyboard
APP Lock
Grammarly Keyboard
MyAV
Electrical Calculations PRO
Crypto Market Cap
Šta mislite o ovom tekstu?
Remindee
Twilight
PIS RS – zakoni i propisi
Haven: Keep Watch

Platforma:
Android
Veličina:
24,02 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera