TEST DRIVE<>
022018<><>

Xwave B Power Tool

Zvezda velikog odmora

Zvučnik Xwave B Power Tool nešto je većih dimenzija (malo širi od polulitarske limenke), što pre svega potiče od toga što se unutra nalaze dva drajvera (zvučničića) od po pet vati, kao i baterija od 2200 mAh, koja će pružiti desetine sati rada. Reč „power” u nazivu sugeriše da se zalihe energije mogu iskoristiti za punjenje drugih uređaja, pa odatle i USB izlaz. Zvučnik je u prilično kvalitetnom plastičnom kućištu i na raspolaganju je u nekoliko boja. Na gornjoj strani, ispod „drščice”, nalaze se četiri gumirana tastera za upravljanje.

Uređaj će vas odmah po uključivanju iznenaditi glasovnom porukom „uključeno”, koju izgovara jedan poznati radijski voditelj. Isti glas će vam reći koji je trenutni režim rada („Bluetooth mod”, „linijski ulaz”, „SD kartica”, „radio”) i, naravno, odjaviće kada ga isključite. O reprodukciji preko Bluetooth veze, kao i povezivanju sa izvorom zvuka kablom, nećemo trošiti reči.

I bez spoljne antene, FM radio sasvim lepo radi, mnogo bolje nego što smo očekivali. Doduše, dobro će „uhvatiti” samo najjače radio-stanice, a nema načina da se poboljša prijem, ali je sasvim upotrebljiv za povremeno slušanje. Mogućnost reprodukcije MP3 fajlova sa mikro SD kartice je takođe zgodna opcija, a uređaj se lepo snalazi i sa podfolderima na kartici. I najjeftinija kartica od 500 dinara može da skladišti desetine sati muzike, pa tako za reprodukciju ne morate da trošite bateriju telefona.

Ovom uređaju zameramo to što je podešavanje jačine zvuka skokovito, u priličnom velikim koracima, pa najniži nivo nije dovoljno tih. Više od toga zasmetalo nam je to što se posle svakog ponovnog uključivanja jačina zvuka vraća na neku predefinisanu vrednost, koja je prilično glasna.

Tihomir STANČEVIĆ

 
MSI GeForce GT 1030 Aero ITX 2G OC, MSI Radeon RX 550 Aero ITX 2G OC, Asus Radeon RX 550 – 4G
Adata Gammix S10 M.2 NVMe 512 GB
Antec P8
LC-Power LC-225U3-RAID
Silicon Power S55, S56 i S57 240 GB
ECS Liva ZE
Samsung LC49HG90DMU
Xwave B Power Tool
Šta mislite o ovom tekstu?
Sony GTK-XB60 High Power Home Audio
Lenovo Yoga 720 (15”)
Samsung Gear Fit2 Pro
Modecom FreePC 32Gb
Energy System Energy Tower 1
Nikon AF-S Fisheye Nikkor 8-15mm f3.5-4.5E ED
Gembird WNP-RP300-01 Wi-Fi Repeater
Smanos UFO (PT-180H)
Mikrotik Routerboard SXTsq Lite5
TP-Link RE450 (AC1750)

Osnovno:
Bluetooth, 2 × 5 W, baterija 2200 mAh
Ostalo:
FM radio, čitač mikro SD kartica (MP3 reprodukcija), spikerfon, glasovne poruke na srpskom, 3,5 audio ulaz, USB, mikro USB, dimenzije 173 × 80 × 69 mm
Kontakt:
NT.Company
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera