tema: Starcraft
Prikaz jedne poruke
Stara 21.7.2006, 18:14   #115
LedStorm
Novi član

Član od: 18.7.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: Star Craft

Citat:
FooFighter kaže:
Mislim da nema ocena, ali gde god da se pojave imena kao SlayersBoxer, Nada, Xellos, Yellow. Nazgul... to su sigurno vrhunski replayevi Kvalitet partije mozes oceniti i po broju downloada- oni koji su skinuti po 2-3 hiljade puta su sigurno uber-gosu
Nemoj tako zaboravljas na TeranTeacher-a i hot486-u koji ga je... ali dobro.

Ima li kakve nade o dvojci ? radi li Bllizard sta ili zabusava?!

---------------------------------------------------------------------

Uvek se setim moje prve igre:

Sedim i stekam se na "the big game hunters" gradim turret-e (zamisli prvo sam ucio sa terranima a sad nemam pojma sa njma), kad ce ti moj drugar takodje pocetnik "haha sad cu da te razvalim napravio sam extra jedinicu"
Itako ti ja napunim gace i pocnem se opkoljavati da turretima ali kako se on smeje ja sve mislim nije dovoljno i izgradim ti ja tako 2 sloja turreta, kad vidis eto njega sa 4 grupe Science Vesel-a...
i cujes ga "AAAAAAA STO OVO SRANIJE NE PUCAAAA ! ! ! "

-----------------

Ili sledeca partija kada sam odmah izgradio dve baze i par nuclear nastavaka (preselim bazu pa napravim drugi) . Znaci cela partija (od 2h stekanja i 1h akcije = 3h) protekla je u obliku "NUCLEAR LUNCH DETECTED", a da prvo me je pitao kako se gradi nuklearka na sta sam mu odgovorio "sad cu da ti pokazem!" ...
Krece sledeca partija jos se nije izgradio ni prvi SCV saljem mu poruku NUCLEAR LUNCH DETECTED ... da vidite kako se pogubio znaci covek je usao u ekran da je nadje, znaci od smeha iscedio sam se na suvo kao sundjer.
a on znaci poludeo je nije hteo vise da igra samnom sledecih god dana

------------------

I treca dosta kasnije:

Zinge bem ga usta stekatorska, stalno se usteka i ne igra timski pa svi pogubimo a on na kraju ulece u fajt sa neznam ni ja koliko zilota + (onaj star ship kod tossa a nije battle cruiser - mozak blokirao) i odere par likova ali opet izgine bezveze.

I sad nastekao se on, a mi svi vec stekcemo po neprijatelju, i krece on na mene (a ja naravno sedeo kuci i vezbao skidao manerve sa neta) snaci rvo ga navedem na cepove, pa onda na struju, pa kad krene da se povlaci ja sa arbiterom bacim led, pa ga prodjem sve sa mojom seskadrilom i ostavim 2og arbitera kad se ovi odlede. Razbio sam ga svi su mi tapsali. i on je poludeo...
I vratio mi je prosle god. kaze e secas li se (one noci kad si meni rekla ne! ) e ovo ti je bio rush samo zbog toga, e!

aj sad dajte ocenu za smor

Poslednja ispravka: LedStorm (21.7.2006 u 18:33)
LedStorm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke