tema: Metro 2033
Prikaz jedne poruke
Stara 23.3.2010, 22:44   #368
Vasili Zaitsev
Novi član

Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Vasili Zaitsev
Određen forumom Re: Metro 2033

Citat:
flash91 kaže: Pregled poruke
Nisam siguran da li je ovo neko vec pitao do sad (a listao sam poprilicno strana unazad i nisam video...), da li je neko probao da igra sa ruskim glasovima, tj da li je tako bolji osecaj dok se igra? Nisam daleko odmakao, ali za sad mi ovaj engleski voice-over ne zvuci tako ubedljivo...
Ја . Игра ми је много аутентичнија. Замисли F3 на руском... не слаже се никако, бар мени не. Енглески voice-over сам чуо на кратко и никако ми не лежи уз ову игру.

Иначе је сјајан осећај прошетати се метроом кроз који сам имао прилике само да се возим

Што се тиче игре и књиге. Мишљења сам да је пропуштена сјајна прилика да се по књизи направи игра много ширих размера, која не би била само фпс. Штета.

И за оне који су прочитали књигу. ВДНП не постоји. Ради се о станици ВДНХ (ве-ден-ха). Превођење станичних имена је будалаштина. У неким ситуацијама сам био збуњен и нисам капирао о ком делу метроа се ради.

едит: И још нешто што се тиче руског. Онај део када се учитава ниво, а наш херој нешто прича... то што прича на руском је много опширније него текст на енглеском који се тада види.
Vasili Zaitsev je offline   Odgovor sa citatom ove poruke