Odredjuje mnogo toga. U principu moras taj put da pratis od samog pocetka igre i nikako da ga ispustis. Na samom pocetku razgovor sa ocuhom mora da bude do kraja, znaci sve dok ti ne kaze da odes. Onda na par mesta da das po koji metak prosajcima i slicno. Najvaznije stvari su, na samom pocetku da onom klincu sto te zamolio za metak, a da te odvede do coveka kojeg trazis i das metak, a ne da ga odbijes. Onda spasavajuci dete ne uzmes od majke okvir koji ti daje. Takodje da saslusas Milera do kraja neposerdno pre kretanja u D6 kompleks. I mozda najvaznije, kada se pojave anomalije i u njima Homo Novas, da ne bezis od njih, nego da im ides u susret, oni ce se okrenuti i ti ces ici za njima u svetlost ( tu nemas kontrolu ). Mada tu opciju i neces imati, ako nesto pre toga nisi ispunio kako treba.
Postoji dosta toga sto se navodi da treba biti ispunjeno, ali u principu ( nisam jos zavrsio igru pa ne znam da li je bas tako ), ali citam po netu ljudi kazu da nije potrebno bas sve vec nesto od toga. Odnosno ne vazi pravilo and nego or. Ima vodica po netu koliko hoces

.
Tu sam pri kraju igre i mislim da sam na dobrom putu, videcemo.
Inace imam tako smesan bag u poslednjih nekoliko misija. Ne trosi mi se ammo

. Cini mi se od Polisa da je pocelo. Sasvim slucajno sam izvalio da sam pucao sa gold municijom, a broj stalno isti

.
Bibliotekari? Nista lakse, dva okvira iz Kalasnjikova i gotovi su. Cak i one crne dole u podzemlju sam poizvrtao samo tako

.