Citat:
jozvan_Kg kaže:
Jednostavno, po mom mišljenju, ako su već hteli da se sa ljudima udruže ili šta god već su hteli sa nama, što odmah nisu lepo i normalno kontaktirali ljude, nego ih onako iz prikrajka osmatrali, i pokušavali sa nekim tipom kontrole uma? Nešto mi tu miriše da se ta priča ne bi lepo završila po čovečanstvo, i ja bi pre rizikovao prljav i memljiv tunel, sa ljudima oko sebe, nego 'čistu' površinu sa čitačima misli.
|
To i ja kazem, bolje biti siguran i unistiti ih skroz nego da se brinemo sta ce se destiti kada izadjemo na povrsinu. Prirodna selekcija, jaci opstaje.
@pentraksil
Hehe, evo, da kazemo samo ono sta se desava u igri. Pogledaj koliko ima praznog prostora u tim metroima, posebno D9 stanica. Tu se moze napraviti jedan novi grad koji bi bio odskocna daska ka vracanju na povrsinu. Vazno je da prestane nuklearna zima, radijacija je manje bitna jer se moze izbjegavati. Isto tako imaju lokacije u Rusiji koje nisu ozracene od atomki, to su pogodna mjesta za naseljavanje. Sve u svemu, prica koju je ispricao autor knjige ne drzi vodu jer su sanse za prezivljavanje ljudi (nakon unistavanja "Dark ones") veoma visoke.
@Seemke
Ocigledno da se ne slazem sa autorom knjige jer smatram da je nerealan (doduse to "nerealan" u ovom Sci-fi okruzenju ne zvuci bas uvjerljivo) po pitanju prezivljavanja ljudi.
A koje je onda tvoje misljenje, ti bi ih ostavio da zive i ostao u metrou da lagano capnes?