Citat:
kikko kaže:
mene odavno ne zanimaju teorije i raspredanja prica nasiroko i naveliko- ja sam arhitekta i samo me cinjenice zanimaju....
kazu da su sleteli- ok nije problem- ne znaima me kako su sleteli, ko im je pomaga i kako su sve prevazisli..... bitno je da su sleteli...ok- dajte dokaze- jedini dokaz koji je po meni bitan je teleskopska slika lunarnog modula Apola koji je ostavljen "gore" i zastava zabodena u mesecevo tlo.... na zalost, taj dokaz ne moze dati ni NASA licno a kamoli neko sa foruma... a tako je jednostavno......ali cak ni to,opet ne moze...... sto se mene tice,takve cinjenice ne postoje, i to je to...
edit: @ ireal
jel ti ne citas sta ja pisem ili namerno to radis?
znaci gle ovako:cinjenica: mesto sletanja se zna u milimetar(mada ja u javnosti nikad nisam video-verovatno i to drze u tajnosti), nema sta tu da se probira sta je sta od masina na mesecu- zna se gde je slete modul APOLA koji je ostao na mesecu i veoma je karakteristican oblikom i zna se gde je glupava zastava zabodena... ja ne znam sta tebi tu nije jasno?
|
pa šta tebi onda nije jasno, kad ti kažem da ako svako u toj javnoj opservatoriji ode i pogleda, i vidi da nema ničega, onda ne bi moralo da se dokazuje da nisu sleteli, bilo bi opšte znanje.
koji si kralj, kako možes da sakriješ da nisu sleteli ako svako može da ode i da pogleda?
dao sam ti analogni primer sa tornjem, evo ti još jedan:
ja mogu da kažem da u mojoj vikendici u sremčici, iza kuće, stoji vanzemaljski brod.
svako može da ode tamo i pogleda.
ako bi ja falširao dovoljno dokaza i tvrdnji da zaista tamo stoji vanzemaljski brod, pre ili kasnije neko bi otišao, pogledao i video da nema ničega.
kada dovoljno ljudi pogleda i kaže da nema ništa, to postaje opšte znanje i priča se završava.
Ukoliko bi ceo taj događaj imao dovoljno veliku popularnost, sledećih 500 godina bi se našli ljudi koji bi pisali TEORIJE o tome kako zaista jeste tamo bio vanzemaljski brod.
imali bi glupe dokaze i tvrdnje, baš kao i ovi što osporavaju sletanje na mesec, i svi ti dokazi i tvrdnje bi bili raskrinkani, jer naravno tamo ničega nije ni bilo.
ista je situacija sa mesecom. Opšte je znanje da nije lažirano, i dalje širom sveta nekih 8% ljudi tvrdi da jeste, i oni će uvek praviti lažne dokaze i tvrdnje koji će proći potpuno nezapaženo, jer su šuplji.
THE END.