Prikaz jedne poruke
Stara 4.5.2010, 13:16   #473
Pjanovic
Banned

Član od: 22.1.2007.
Zahvalnice: 2.940
Zahvaljeno 2.739 puta na 1.903 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Pjanovic
Određen forumom Re: Splinter Cell Conviction

Citat:
uros@3D kaže: Pregled poruke
Da razjasnimo nesto...

- IMA skoka...
- IMA pentranja po cevima (i visenja sa istih), kutijama, zgradama...
- IMA night goggles
- IMA peakovanja ispod vrata kamerom (na pocetku ogledalom) ali nema obijanja
- IMA indikator mraka

Nema spage izmedju 2 zida ili tako nekih akrobacija, nema vise ono fensi odelo posto jelte ne radi vise za tu kompaniju, nema nosenja leseva... Ovo poslednje je po meni najveci nedostatak, ovo ostalo manje vise.

I nemojte komentarisati igru ako je niste igrali, inace ce ova tema vrv o5 pod bravu.
Igrao sam...
To sto si napisao i pride napisao VELIKIM SLOVIMA, je poluinformacija, jer koristi od sunjanja skoro da nema. Da skace ko mentol tamo gde treba, sta je to kao plus, pa bolje da su stavili da ne moze da skoci ni malo, godine ovo ono, lakse bih to prihvatio. Pa upravo je skok+akrobacije zastitni znak serijala, mada ga nije bilo toliko u 3.delu, a u 4. jos manje, a sad u 5. ga izbacili skroz.

A ima jos nesto (pogledaj dole co-op), IMA NAPISANO NA ZIDU BREACH WALL, to valjda za one ispodprosecne inteligencije da znaju gde da stave eksploziv. Valjda ako neko ima min nivo inteligencije za igranje bi mogao skapirati da tamo gde je zid malo napukao, da tamo treba da stavi eksploziv, a ne da mu napisu velikim slovima.

Citat:
Cofi kaže: Pregled poruke
Conviction CO-OP

Koga zanima kako izgleda Co-op.
Tako da nemoj tu da mi sumiras i izvlacis pogresne zakljucuke. Dodje neko i vidi tvoj post, i stekne veoma veoma pogresan utisak onoga sta ga ocekuje.
Pjanovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke