Prikaz jedne poruke
Stara 4.5.2010, 20:20   #10
mir1802
Novi član

Član od: 25.11.2009.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: Leadtek TV karte

Citat:
Wizard kaže: Pregled poruke
Da li vi, ljudi, razmišljate da je do 2012. godine predviđena digitalizacija TV u Srbiji i da ćete onda sve te "obične" TV kartice moći da bacite na đubre? OK, Srbija je ovo, to će kasniti. Ali, bez obzira, imam utisak da nema smisla kupovati danas TV karticu koja nije sposobna da prima i analogni i digitalni signal. E sad, da li će kablovski operateri možda neko vreme konvertovati digitalni signal u analogni, to ne znam. Ali čisto sumnjam, veliki je biznis po sredi, treba uvaliti ljudima konvertere i nove TV aparate.

TV Wonder 650 može da prima oba signala, ali je, koliko znam, nema više nigde u prodaji.

Pitacu u Meridianu koliku bi mi kvotu dali da nece biti digitalizacije vise od 3 kanala u Srbiji do 2015 god. ulozio bih jednu platu na to, toliko sam siguran
Posto ne bi da se zamlacujem s tim stvarima, a i ko zna sta ce biti za 3,4 godine (mozda bude i onaj smak sveta) treba mi dobra TV/Fm kartica eksterna koja se napaja iz USB-a... pa ko ima predlog bio bi mu zahvalan - za sada vidim da ovde u Srbiji trenutno ima da se kupi LEADTEK
WinFast Palmtop WINFAST DTV200H za oko 70e i do te cene bih otprilike i isao
Vidim da svi proizvodjaci manje vise imaju hibridne analogno/digitalne verzije ... samo jos jednom imam iskustva da ponuda sa sajta bude u vrlo malom % realna pa kad odes u prodavnicu bude nema ni ovog, ni onog ... ni tog i na kraju ili kupi sasvim 16to nesto od onog sto si hteo ili se vratis praznih ruku...
Dakle dobar prikaz/prijem TV i FM signala, mobilnost, tj napajanje iz USB-a, a za ripovanja, snimanja i cuvanja pretpostavljam da mozze da se nadje softver... ako neko zna sta i gde kupiti mu
mir1802 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke