Eksterni hard u mreži
Pozdrav svima,
Kupih skoro big screen tv i nesto mi je palo na pamet mozda neko ima ideju dal je to izvodljivo. Tv ima ulaz za USB i vrlo lep player koji pusta i HD i sve ostale formate. Samo par video fajlova nece ali skoro 95% onoga sto je meni bitno sljaka super. Ja sam naravno tu planirao ceo komp kao media centar ali moram da priznam da sam prijatno iznenadjen playerom. Ima sve sto meni treba trenutno.
Trenutno video pustam sa eksternog harda. E sad bih voleo da nadjem neki eksterni hard koji mogu u isto vreme da ukopcam u tv i da mu pridjem preko mreze da ubacim nove fajlove. U sustini neka kombinacija NAS-a i eksternog usb harda. Nesto sam slabo video da ima tako nesto na netu pa mozda neko od vas zna. Isto sam imao ideju da samo nakacim neki mali komp samo da sluzi kao NAS pa da nakacim neki external drive emulator pa da komp ukljucim direks u tv preko usb-a ali kolko sam citao po netu tako nesto ne postoji posto ima nekih fora sa slave master usb uredjajima pa nije izvodljivo na obicnom kompu.
Da li neko mozda zna nesto vise o ovome?
Hvala
|