Pa pobogu zbog čega bi onda zapostavio udobnost posetioca samo da bi ti mogao da se pohvališ kako imaš ekstra animaciju na početnoj stranici?
Evo ti klasičan primer... Ti se recimo baviš alternativnom medicinom i jedan od tvojih prodavanijih proizvoda je indijska konoplja, model "Večna lovišta". I zamisli sad mene da u rezultatima pretrage na prvom mestu nađem upravo taj model ali da kad kliknem na link dođem na početnu stranicu tvog sajta i budem prisiljen da pretražujem ručno ceo sajt da bih došao do stranice koju sam zapravo hteo

Pretraživači upravo zato i služe... Ključne reči upravo zato i postoje... Da bi se jasno odvojila svaka stranica na netu sa svojim sadržajem. U suprotnom bi pretraživači radili po principu "ti meni kažeš šta te zanima a ja tebi kažem na kom je to sajtu al' neću da ti kažem gde je tačno na na kojoj stranici". Pa ti vidi koliko bi ti trebalo vremena da nađeš recimo system requirements za Indiana Jones and the fate of Atlantis
Moj predlog. Batali se šašave ideje sa redirekcijom na naslovnu stranicu i prežali trud koji si uložio u nju zarad boljih rezultata i komfora posetioca. Umesto toga napravi za svaki proizvod odgovarajuću stranicu i odradi ako hoćeš odgovarajuće ključne reči jer ja ti prvi ne bih oprostio da me tako zezneš sa redirekcijom na indeks stranicu

AKo baš insistiraš na dobroj animaciji a ti gledaj kako da je uklopiš recimo u baner koji će biti prisutan na svakoj stranici.