Citat:
nexexcalibur kaže:
pazi,verovatno si TF2 kupio kad je izasao...ali cisto da te obavestim da je size original igre bio 2.45GB...VALVe je pre nekoliko nedelja proslavio izlazak 119og update u kojem pise da je danasnja iznos 4.83GB...znaci ako instaliras original sa diska,moraces da skines jos 2,5gb update-a...veruj mi,instaliraj ponovo i vidi da li ti se svidja sad...
|
Znam imam steam verziju(tj. pazario preko steama) i instalirana mi je igra i redovno se updatuje.A poslednji put sam je probao pre par meseci i dalje imam slicno misljenje da mi se ne dopada.Zato mi je i zao, jer igra kojoj updatevi stvarno trebaju zbog bagova je BF BC2, a TF2 dobija updateove svake dve-tri nedelje u proseku, a uopste mi se ne igra, niti deluje da updateovi uopste trebaju jer radi sasvim ok.Nekako mi se cini kao da je igra pravljena za decu i da na kratko vreme zabavi.Jedino sto mi se svidja vezano za igru su oni filmici koji predstavljaju klase koji su odlicno odradjeni.
Samo kada bi se DICE ugledao na Valve i uradio isto kao Valve sa TF2 tj. redovno ispravljao bagove i dodavao novi sadrzaj i mape ne znam ko bi pored BF BC2 pogledao bilo koji drugi MP timski FPS.