Prikaz jedne poruke
Stara 8.7.2010, 13:54   #13
shrafko
Starosedelac

Član od: 5.8.2007.
Zahvalnice: 1.580
Zahvaljeno 1.322 puta na 598 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku shrafko
Određen forumom Re: Koju graficku na ovu konfiguraciju za OKO 100 evra

Ako ja mogu da dodam još jedan glas za Sapphire 5770 Vapor-X (znam da postoji i MSI Hawk koji je navodno isto tako dobar ili možda i bolji, ali tu karticu nemam pa ne mogu da pričam). Ovaj moj VaporX je hladan (50ak stepeni pod najgorim opterećenjem), 1 GB brze DDR5 memorije (što savršeno nadoknađuje 128bitnu magistralu), catalyst drajveri rade savršeno, 3 godine garancije (firma na G ako ti nešto znači), i lagano tera ME2 u 1920x1200, UZ VSync i blagi AA na konstantnih 60 FPS (limit osvežavanja ekrana). Da li će to i kod tebe biti tako - ne znam, s obzirom da je kod mene nešto jači procesor nego ovaj koji ti planiraš da uzmeš (doduše, pošto vidim da si već rešio da uživaš, mogu da ti predložim da, ako imaš mogućnosti, batališ ovog dvojezgarca i uzmeš neki Phenom II X4 koji će tu karticu stvarno da iskoristi "u fullu" ). Btw, flamingos i sportista su u pravu, 5770 jeste dobra karta, ali zašto uzimati takvu kartu ako ona neće biti ispraćena i drugim kvalitetnim komponentama (čini mi se da sportista to pokušava da kaže, i to je jedan od razloga zašto i predlažem neki Phenom II).

Ukratko, nisam zažalio što sam je platio 15 iljada, vredi svaki dinar, što se ne bi moglo reći za neke druge kartice na tržištu u ovom trenutku (khm..banda..khm.. zelena ).
shrafko je offline   Odgovor sa citatom ove poruke