Prikaz jedne poruke
Stara 9.7.2010, 23:32   #518
Doomche
V.I.P. Test Drive

Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
Određen forumom Re: Da li će napajanje izdržati grafičku?

Citat:
G@ndalf kaže: Pregled poruke
Neka uzme Metatron Series, ako mu vec treba nesto bolje. Mada i na 650GP3 ce raditi bez problema.Dobro je iako nadje Corsair 550VX ili nesto slicnog tipa.
http://www.lc-power.de/index.php?id=197&L=1
Metatron serija je ista serija kao i Chieftec CFT, odnosno neka Thermaltake Toughpower napajanja (Channel Well Tech proizvodi sve njih). Poterala bi 5850, ali je u isto vreme skuplja od Chiefteca, a na dobar deo serije su nalepljene nalepnice koje ne odrazhavaju stvarnu snagu napajanja, shto opet ne govori da je napajanje loshe, vec to postaje standardna praksa kod LC Powera. Stoga i ne predstavljaju neku kupovinu. VX550 je jedno vreme i preporuchivan, ali je ubrzo potom i nestao sa trzhishta. Da li ga sada ima - ne znam, nisam proveravao. 6650GP3 uz 5850... thanks, but no, thanks. Guralo bi verovatno neko vreme, ali nije preporuchljivo na duzhi vremenski period. Ko ima para za 5850, imace para i da izdvoji za ljudsko napajanje tipa Chieftec CFT-600-CS, koji je celih 2000-2500 skuplji.

Citat:
G@ndalf kaže: Pregled poruke
Da informacije stoje, kada ih izvadis iz misje rupe, vidis da je to stara pocepana carapa. Tako da je kvalitet informacije neadekvatan, u suprotno ne mozes da me ubedis.
Ako ja neshto izvuchem iz mishje rupe, to ne znachi da je informacija neadekvatna, vec da ti nisi dovoljno duboko kopao. Problem i jeste u tome shto ne mogu u to da te ubede
Doomche je offline   Odgovor sa citatom ove poruke