Citat:
d_drazic kaže:
А је л' можеш да објасниш како то да одрадим, јер имам неке сличне проблеме као и људи из претходних постова?
Крајем прошлог месеца сам уплатио онај студентски пакет од 4 мегабита и користим га на лаптопу. Преко дана ради без проблема и бежично и жично, док преко ноћи (када користим бежично) конекција ми нестаје сваких 5 минута и тако је нема по пар минута. Тотално је немогуће да се било шта одради.
Је л' има неко представу у чему је проблем пре него назовем ове мајмуне из Телекоња и нај****м им се миле мајке?
Унапред хвала.
Edit: Ево сад сам малтене цео дан користио нет преко кабла и пар сати у ноћ и нисам имао ниједан једини прекид. Зашто ми онда увек на бежичном прекида везу?
|
Ево установио сам у чему је проблем, па ако некоме буде корисно...
Наиме, уз Асусове лаптопе долази и један програмчић ( Power4Gear) за управљање радним профилима, где сваки профил има одређена подешавања која различито црпе батерију. Е сад, ја кад сам на бежичном, користим профил који највише штеди батерију, а за тај профил је у опцијама намештено да и на рачун бежичне конекције уштеди што више енергије. Проблем се решава тако што само наместим макс перформансе за бежични интернет.
Извињавам се што сам омашио тему, али сам био убеђен да је овај проблем до Телекома, а не до компа.