Re: NFS world online
Као прво, безобразно је што ову игру представљају као "free-to-play", јер она то није. Бесплатно нам је доступан само део игре који функционише као демо, тј. довољан је само да мало осетимо атмосферу.
Још већи безобразлук је што се за прави новац купују и разна побољшања, па и нитро (ако се не варам) који чине значајну премоћ у тркама.
А ти "power-ups" су невиђено глупи, посебно онај што привлачи саобраћај на противнике. Тако сам, док је трајала бета, једном водио трку, био пред циљем, тј. пред победом и одједном је лик активирао то на мени, па је један камион у делићу секунде прелетео целу улицу и закуцао се у мене! Завршио сам као пети-шести. Не морам да вам објашњавам колико је то било фрустрирајуће.
У овој теми сам био активан одавно, очекивао сам нестрпљиво ову игру, надао јој се, пријављивао се за бету, нервирао се што нисам изабран у првом кругу бете итд. И сад на крају, нешто немам жеље да је играм. Да се разумемо, осећај у вожњи ми је ОК (фина аркада), такође и графика и технички детаљи. Али су га скроз упропастили глупим идејама и бесрамним фаворизовањем играча који плаћају.
|