Prikaz jedne poruke
Stara 23.8.2006, 0:06   #202
mitrovskiigi
Član

Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
Određen forumom Re: Richard Burns Rally

spirikaim: 5.00.07
Nemam replay, izbacilo me iz igre kada sam ga cuvao. Izleteo sam na jednom mestu tako da ovo moze sigurno jos 10 sekundi bolje a kada se naviknem na stazu jos 20 sigurno. Bice ovih dana.
@Remedy:
Odlican bajk. Za nocnu voznju obavezno da kupis halogenu lampu. Imas ih u radnjama koje prodaju biciklisticku opremu i kostaju oko 15e u kompletu sa trepkalicom koja se kaci pozadi ispod sedista. S njom u mrklom mraku vidis na daljini od celih 150 metara. Ja sam jednu takvu koja radi na 5 baterije od 1.2V nakacio na akumulator od 6V 4Ah i to ima autonomiju od celih 8 sati rada tako da mozes bukvalno da vozis celu noc. Bez svetla ces samo da pokrivis felne.
Dali je ovih 24km po ravnom ili po brdovitom terenu? Inace za pocetnika vrlo dobro vreme. Moje vreme za 24km po ravnom terenu je 40-45 minuta sa kramponkama. Inace vise volim da vozim offroad (pravi rally style) gde ulices u krivine sa proklizavanjima i sl.

@Mr.Garisson
Zasto za ostavimo biciklizam kad je i to neka vrsta voznje.
Primetio sam da malo napredujes sa kocenjem. Sada kocis iz tri navrata. Poradi na tome. Na mestima na kojim samo pipnes kocnicu gotovo uvek mozes da prodjes bez nje ali za pocetak nemoj da diras kocnicu nego samo pusti gas. Efekat je gotovo isti samo je brzina malo veca.
mitrovskiigi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke