Prikaz jedne poruke
Stara 27.9.2010, 12:51   #4576
gavrilo
Veteran

Član od: 25.11.2008.
Zahvalnice: 127
Zahvaljeno 39 puta na 39 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku gavrilo
Određen forumom Re: Counter Strike 1.6

Citat:
Aleksandar1987 kaže: Pregled poruke
Ok to, ali vecina klinaca ce igrati na pubovima, turnire nece ni videti...
O tome se ovde radi. Vecina satro pravi neke klanove ili ulazi u klanove i igra na pubovima, misleci da su jaki ako imaju klan. A da bi usli u neki klan moraju da igraju dobro, jel niko nece botove u klanu. A onda tu pocinje prica citera. Sve ih je vise i vise.

Pocinju tako sto menjaju skinove za oruzije, skinove likova...Vise im se svidja ako m4 izgleda ko neka puska iz Betlfielfda...na kraju zavrsavaju sa wh-om ili aimom.

Davno sam isao na You Tube da vidim kako radi koji cit, i naletim na klip gde klinac koji ne znam dal je krenuo u prvi razred osnovne skole objasnjava kako se koristi wall hack...kad sam cuo taj bebeci glas sve mi je bilo jasno...

Jednom citer, uvek citer!

Sto je najgore jos takvi naprzeni klinci placaju da bi bili admini na serverima. E kad postanu admini onda krece ona prica admin sam i sve mi je dozvoljeno, palim ja cit, a i moji drugari. Ne moze nam niko nista.

E takvi nikad nece nauciti da igraju. I ja sam bio nekad klinac ali se nikad nisam sluzio time, nikad nisam hteo sa siframa da budem najbolji. Uvek mi je bio cilj da bez varanja budem najbolji. Igram cs ne znam ni ja sam koliko godina, i znam da ima dosta boljih ljudi od mene, al cu uvek teziti ka tome da budem u samom vrhu. Vece mi je uzivanje kad igram i kad sam u samom vrhu, i kad znam da sam do tog rezultata dosao bez varanja. I plus dodatna motivacija to sto su na suprotnoj strani citeri a ja kidam!
Apsolutno tacno... Znaci pre ne znam ni ja... godinu dana.. mi reko lik jel mogu u klan, ali samo da stavim tag, necu da igram cw-ove.. i kad cujem one psovke bebi glasom na cw-u ili pubovima.. strasno.
gavrilo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke