Prikaz jedne poruke
Stara 9.12.2005, 1:27   #179
Bansek
Član

Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 26 puta na 18 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Bansek Slanje poruke preko MSN-a korisniku Bansek Slanje poruke preko Skypea korisniku Bansek
Određen forumom Re: 12/2005 "Bedni mali korisniče"

1.Ovakvo pisanije i kritika je mozda bilo hrabrost i interesantna pre 10 god. Danas kad svako svakog pljuje po raznim medijima, niko na to ne obraca paznju, ogooglali ljudi. Pogledajte samo kolumne u Blicu, Kuriru i sl. Ili TV duele. Strasno.
2. Ne bi bilo lose da se Miki i ostatak SK-a dogovore sta ce i kad da pisu. Recimo on pljuje ADSL, a u rubrici "Pre svega..." ga autor reklamira, kako cemo preko njega pratiti forum za NG, uprkos inflaciji i bezparici. Tako se ranije desavalo da Miki u I/O portu ispljuje neku komponentu koja je u pohvaljena/dobro ocenjena u testu hardvera u istom broju ili prethodnom. Mnogi citaoci kupe neku komponentu po preporuci SK-a.
3. Ideologizaciju i obozavanja mrzim jos iz vremena "njega" i "nje". Mozete nekoga hvaliti i kritikovati, ali reci "on je moj idol" ili " mrzim ga" =??@#??
Ja to ne razumem.
4. Mislim, kakav je Miki lik, kad tako pise, a uopste ga ne zanima da dodje na neki forum gde ga ljudi kritikuju ili hvale i da to prokomentarise sa njima. Bar sa njegovim obozavaocima.Sve mi se cini da to Miki radi samo zbog para i da da sebi oduska od "igranja" (ima, bre 5 kolumni u SK). Jadni ostali autori, kolumnisti, moraju da pisu i za druge casopise, sajtove da bi opstali... Na kraju cemo imati "Kuzmin svet k." i nekoliko IT magazina/sajta sa identicnim opisima

Poslednja ispravka: Bansek (9.12.2005 u 1:38)
Bansek je offline   Odgovor sa citatom ove poruke