Prikaz jedne poruke
Stara 27.10.2010, 13:14   #537
Mario Pavićević
Deo inventara foruma

Avatar korisnika Mario Pavićević

Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 509
Zahvaljeno 1.137 puta na 821 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Mario Pavićević
Određen forumom Re: Dnevnik gledanja filmova II

The Machete - Posle gledanja The Expendables, ovo mi je leglo kao pravo osvezenje. Krvi do kolena kao u Kill Bilu, ali opet ne tako smaracko-besmisleno-ozbiljna atmosfera vec prica koja nudi uzivanje u totalnoj akciji a ujedno i valjanje od smeha zbog neverovatnih scena i glumacke ekipe koja je film iznela.
How To Train Your Dragon - Simpatican crtani film, mada ipak bih rekao da ce vise odgovarati nekoj mladjoj publici zbog pomalo romanticne i mekane price. Solidna animacija i pristup zmajevima koji se razlikuje od standardnog mitskog vidjenja istih su mozda interesantni, ali dosta bajatih fora(jedna cak i iz Titanika) pomalo kvare ukupan utisak.
Robin Hood(2010) - Radnja smestena neposredno pre dogadjaja obradjenih u vecini do sada vidjenih verzija ekranizacije Robina Huda. Ono sto mi je smetalo je samo vidjenje Robina, jednostavno sam navikao na njega kao veselog buntovnika kakvim je predstavljen u Avanturama Robina Huda iz 1938. Ovde je on, vec u skladu sa modernim trendovima, mracan, daleko sivljeg morala i uposteno ceo film je dosta tamnije atmosfere, a opet ne dovoljno tamne da bi se moglo reci da je realan. Ubacivanje moralasanja i predstavljanja Robina Huda kao pokretaca opste bune, velikog baje i slicno posle njegovog predstavljanja kao kockara i vojnika-bitange mi nije delovala bas ubedljivo.
Mario Pavićević je offline   Odgovor sa citatom ove poruke