Prikaz jedne poruke
Stara 29.8.2006, 22:51   #1
mare [bre]
Član

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 5 puta na 2 poruka
Određen forumom Club 3D Radeon 9600 Problem

Imam veeeliki problem... Pre par meseci sam nabavio Club 3D Radeon 9600, i ta grafika je, posle starog mx440 radila kao zmaj... Prosto sam bio zadivljen...
E sada dolazim do problema... Posto sam grafiku dobio sa instalacionim CD-om, ja sam sa njega instalirao drivere, i sve radi ok... Ali problem je sto samo TI driveri mogu da se i stave !?
Skinu sam nove katalist drivere sa ATI-jevog site-a, stavio ih, i nece da rade.... Jednostavno kada se instaliraju, ja u setup-u stavim da se restartuje machina, ona se restartuje, i kada system krene da se podize (krene da ucitava WIN XP, onaj crni ekran sa linijom koja se krece), odjedanput se restartuje i tako u nedogled.... Kada udjem u safe mode-u u xp, i idem rollback driver-a, sve radi kako treba...
Misim da su ti driveri sa diska ver.5.6, a probao sam da stavim 6.6 i 6.8 i oba nece...Mada i sa ovim sada driverima, nema nikavih problema sa igrama)..
Inace imam XP SP2, 768MB ram-a (512 Kingstone + 256 nemogu da se setim koji) i MSI Plocu baziranu na KT333 Cipsetu...

Molim za pomoc
mare [bre] je offline   Odgovor sa citatom ove poruke