Prikaz jedne poruke
Stara 22.11.2010, 1:45   #459
Packy
Deo inventara foruma

Član od: 19.1.2008.
Zahvalnice: 1.787
Zahvaljeno 1.270 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Packy
Određen forumom Re: Need for Speed: Hot Pursuit (2010)

Citat:
RUSuper kaže: Pregled poruke
Neke precice je jednostavno ne moguce ne koristiti.Pomazu previse da bi ih preskocio.
Elem,uspeo sam da predjem iz druge malocas.Za pola sekunda sam bio ispod granice.Sve se svelo na to da sam malo bolje klizio po krivinama i na kraju nisam gubio kontrolu zbog moguceg sudara sa drugim kolima i na kraju udario nitro i presao jedva.Jedino oko cega sam se posle namucio jeste kada je isto trka sa vremenom nego je samo razlika u tome sto te dva drota jure.Jos jednu stvar koju sam primetio je da kada si plavac mnogo je lakse da stignes do odredjene lokacije cak i 10 sekundi pre vremena,sto nije slucaj kada si ''begunac''.
A ovako kada se trkam sve precice su stetne po moja kola,uvek mi protivnici smanje prednost.Pa cak i kada lici da imam kraci i laksi put.

Al ono sto je duze igram to mi se vise svidja i mogu da zanemarim sve mane koje su mi bile bitne na pocetku igranja,a sada posle nekog odredjenog vremena deluje mi da sam mozda malo i preterao.Zeleo bih recimo da imam neko dugme koje bi prekinulo scenu sudara sa drugim automobilom i to kada me vec jednom bude zaustavila policija,da za mene bude gotova trka kao u prethodnim delovima NFS.Ovako sem ako ja ne napravim neki ozbiljan kiks murija mi nista ne moze.I ispada sada da su to sitnice.Ima jos koja,al izgleda da sam je zaboravio.
Citat:
Lord Of Midnight kaže: Pregled poruke

@Packy - sta si ti hteo da kazes....
Pa da se nadovezem na tvoju konstataciju to sto ti fali u ovom delu da budzis kola.

P.S.Ne znam ni ja sam kako mi je to uspelo al sam na jednoj stazi uspeo da imam dva uzastopno ista vremena 3:03:19.
A ja s obzirom da nisam osvojio zlato odmah sam isao na restart i nisam video da li sam dobijao 1000 bodova za ''poboljsano vreme''.
Packy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke