Citat:
RUSuper kaže:
Neke precice je jednostavno ne moguce ne koristiti.Pomazu previse da bi ih preskocio.
|
Elem,uspeo sam da predjem iz druge malocas.Za pola sekunda sam bio ispod granice.Sve se svelo na to da sam malo bolje klizio po krivinama i na kraju nisam gubio kontrolu zbog moguceg sudara sa drugim kolima i na kraju udario nitro i presao jedva.Jedino oko cega sam se posle namucio jeste kada je isto trka sa vremenom nego je samo razlika u tome sto te dva drota jure.Jos jednu stvar koju sam primetio je da kada si plavac mnogo je lakse da stignes do odredjene lokacije cak i 10 sekundi pre vremena,sto nije slucaj kada si ''begunac''.
A ovako kada se trkam sve precice su stetne po moja kola,uvek mi protivnici smanje prednost.Pa cak i kada lici da imam kraci i laksi put.
Al ono sto je duze igram to mi se vise svidja i mogu da zanemarim sve mane koje su mi bile bitne na pocetku igranja,a sada posle nekog odredjenog vremena deluje mi da sam mozda malo i preterao.Zeleo bih recimo da imam neko dugme koje bi prekinulo scenu sudara sa drugim automobilom i to kada me vec jednom bude zaustavila policija,da za mene bude gotova trka kao u prethodnim delovima NFS.Ovako sem ako ja ne napravim neki ozbiljan kiks murija mi nista ne moze.I ispada sada da su to sitnice.Ima jos koja,al izgleda da sam je zaboravio.
Citat:
Lord Of Midnight kaže:
@Packy - sta si ti hteo da kazes.... 
|
Pa da se nadovezem na tvoju konstataciju to sto ti fali u ovom delu da budzis kola.
P.S.Ne znam ni ja sam kako mi je to uspelo al sam na jednoj stazi uspeo da imam dva uzastopno ista vremena 3:03:19.
A ja s obzirom da nisam osvojio zlato odmah sam isao na restart i nisam video da li sam dobijao 1000 bodova za ''poboljsano vreme''.