Citat:
Partybreaker kaže:
Odgledah Inception. Uopšte nisam oduševljen. Korektan film, ali ne zaslužuje 9/10 na IMDB-u nikako. Zapravo, ne zaslužuje više od ocene za Matrix jer je njegova plitka kopija. Malo mi priziva i elemente Titanika valjda zbog te nesrećne ljubavi i Leonarda DiCaprija... Sve u svemu više sam očekivao, ali se nisam razočarao.
I preporuka za plitkoumni humor - Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood.  Film maltene da nema radnju, ali su ga vade neke old-school primitivne fore. 
|
Ja i dalje ne razumem kakve veze Inception ima sa Matrixom...osim to ulazenje u snove-softver? Tebi se film ne dopada to je OK, ne kazem nista za to ali kopija Matrixa? Delovi slicni ali kopija nikako, Inception celokupna prica nije nista originalno.
Ajde sada da se dernjamo Matrix je kopija Ghost in The Shell i jedno 10000 drugih anime i manga ostvarenja. Matrix je legenda, neprevazidjena, ali uporedjivati svaki film slicnog koncepta sa njim je totalno bezveze. Uskoro ce izgleda poceti da se bune sto svaki film ima glumce, sto je totalno neoriginalno.