tema: Fifa 11
Prikaz jedne poruke
Stara 30.11.2010, 0:41   #3362
Veteran
Član

Član od: 26.6.2010.
Zahvalnice: 104
Zahvaljeno 86 puta na 44 poruka
Određen forumom Re: Fifa 11

Citat:
panta80 kaže: Pregled poruke
Prijatelju mozda ti nisi igrao FIFU 06, 07, 08, 09, 10 da vidis kakve su tu golcine a da ne pricam o igranosti, ja igram online al ne na gamerengeru vec na ea serveru, FIFA 11 kad sutnem u go sa malo vece daljine izgleda kao nabacujem igracima, uvopste nije ostar sut...koliko sam do sada igrao video sam da svako igra na isti nacin sa strane i trazi nekog na sredini jedanesterca koji ce loptu da zavrsi u gol, i to su cesti golovi na tu foru. A stative i precke to su tako namerno napravili da se desava cesto i onda imam osecaj kao da ja ne kontrolisem ugao vec lopta kako je ea sports odredioi nemoj da se folirate da se to samo meni desava, igram sa nekim likom 3 puta je sutno i 3 puta pogodio stativu za redom, tako da sam siguran da se svima desava dok neko misli da je tako sutnuo. Kakav dribling? komande kao da kasne bar meni to nikako ne ide igraci su mi nekako kilavi i spori, malo ga neko pipne i uzme mu loptu pa cak i sledja, do sada nisam primetio da neko koristi desni analog za driblanje i finte to je jako tesko ili vec nemoguce da uspe mozda 1 u 20 puta....ipak volim fifu i igram je.
Mozda ti nisi igrao FIFU 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 06 pa nadalje. Samo meni nemoj da pricas o FIFI.

A za stative i precke...Pa ako pogadjas stative i precke uvek onda je neka greska.
Veteran je offline   Odgovor sa citatom ove poruke