tema: Fifa 11
Prikaz jedne poruke
Stara 1.12.2010, 16:56   #3392
bacacar
Veteran

Član od: 3.1.2009.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 388 puta na 234 poruka
Određen forumom Re: Fifa 11

Citat:
panta80 kaže: Pregled poruke
Znaci nisi ni igrao starije verzije fife a kazes da su lose, bio si pesoman pa si posle 15 godina shvatio tek sta je dobar fudbal, kasno si se setio fifa je oduvek bila dobra i svakako je normalno da i ova 11 bude isto dobra, ja sam oduvek igrao samo fifu na pc i ova fifa 11 se mnogo razlikuje od prethodnih koji su bile uvek slicne dok je ova sa konzole preneta pc a to je oduvek bilo ko nebo i zemlja.
To i ja kazem, ova fifa je drugacija, realnija, bolja, lepsa... Svakoj prethodnoj fifi sam dao sansu(volim sve da probam da ne bih propustio dobre stvari), pokusavao al nekako nece dusa! Ovo sad totalno druga prica! Nekako mi prethodne verzije previse lice jedna na drugu. Da obrazlozim: Kretanje igraca je bilo nekako vestacko, sutevi nerealni, grafika ruzna(bez obzira na podesavanja), sve je delovalo kao sklepano na brzinu! Najvise sam se iznervirao kad je PES 2008 poceo da lici na FIFU pa sam i njega od*ebo posle izvesnog vremena! Sad igram oba fudbala i PES 2011 i FIFU 11 i oba mi se svidjaju! Sto se dobrog fudbala tice, meni je najbolji bio i ostace bas taj prvi International Superstar Soccer na super nintendu(igrao ga vise od 3 godine)!
bacacar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke