Imam jedno pitanje u vezi problema sa kompom,naime mislio sam da je do hard diska pa sam proverio preko HDD sentiel programa ali nije nasao bad sektore,temperatura je ok ali opet ne mora da znaci da nije do njega ili neceg drugog.Radi se o tome da povremeno kao da mi se hard diska zakuca led dioda (crvena) na kompu je non stop uklucena znaci ne treperi kao kad obradjuje podatke,uglavnom se to desava neposredno kad udjem u windows i pokusam da otvorim neki program.Nece da ga otvori i tu pocne da ucitava do neiznemoglosti,mis mogu da pomeram ali posle izvesnog vremena se i on zakuca jedino sta mi preostaje da resetujem komp ali i tada pri samom podizanju sistema led dioda non stop radi pa nece da podigne sistem tek kad iskljucim komp i ponovo ukljucim sve normalno radi,podigne sistem i krene sve normalno da ucitava.Znaci ovo se nedesava konstantno nego povremeno inace koristim Windows 7 i ploca mi bas nepodrzava sve drajvere za njega pa nisam siguran dali je samo zbog toga ili je nesto drugo u pitanju pa ako neko zna sta moze biti hvala unapred!